Jump to content
TechAngel85

Dragonbone Mastery (by Nazenn)

Recommended Posts

image.thumb.png.8a357a8bb9657c852fee2427230b903d.png

Getting the same error as the guys above. Any fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This mod shouldn't have this issue, since it doesn't seem to have been recently updated, and the instructions don't mention it. I don't remember.

Depending on how MO informs you as you download install:

  1. Download and install the Main File.
  2. MO will prompt the user.
  3. Expand the FNIS Behavior SE x.x.x folder.
  4. Right-click on Data and select Set data directory.
  5. Click OK to install the mod.
  6. Enable the mod.

Alternatively, right click on the downloaded mod installer and "Open file", then you can manually drag files around to fix. To do this:

  1. Install the mod and ignore the warnings
  2. right click the mod in the MO left pane and select "open in explorer"
  3. Move files around here or delete and drag files from the opened installer archive, situating as normal (see other mods or the "Data" tab in right pane fopr proper structure)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I see the issue with the fomod. If you select Full Length Scabbard, it sets the source path to "99 None" and that folder does not exist. Mod Organizer prompts that folder "99 None" does not exist so click Install Anyway. The mod should be installed correctly since it doesn't seem to need anything extra for the full length scabbard.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/6/2021 at 6:46 AM, Greg said:

I think I see the issue with the fomod. If you select Full Length Scabbard, it sets the source path to "99 None" and that folder does not exist. Mod Organizer prompts that folder "99 None" does not exist so click Install Anyway. The mod should be installed correctly since it doesn't seem to need anything extra for the full length scabbard.

I see, thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/5/2021 at 6:46 PM, Greg said:

I think I see the issue with the fomod. If you select Full Length Scabbard, it sets the source path to "99 None" and that folder does not exist. Mod Organizer prompts that folder "99 None" does not exist so click Install Anyway. The mod should be installed correctly since it doesn't seem to need anything extra for the full length scabbard.

I updated the the detailed instructions for Dragonbone Mastery with this information.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By DoubleYou
      Discussion topic:
      SSE FPS Stabilizer by Shizof
      Wiki Link
      I'm sure everyone has at least heard of this mod by now. The default settings mainly alter TerrainManager LOD settings higher/lower as FPS increases/decreases, but it can be configured to dynamically adjust any INI setting higher/lower as the FPS increases/decreases. Below is the customized INI file that I am using with this for testing, which is geared toward higher-end hardware.
       
    • By xXTTVFAZEBTWYTXx
      Just downloaded MO2 to mod skyrim SE, i downloaded 3 mods to test run and when i was done click play and came up with 
      Error 5 ERROR_ACCESS_DENIED: Access is denied. (0x5)
      . binary: 'D:\Program Files\ModifiableWindowsApps\Skyrim Special Edition (PC)\SkyrimSELauncher.exe'
      . owner: GetEffectiveRightsFromAclW(), The access control list (ACL) structure is invalid. (0x538)
      . rights: GetEffectiveRightsFromAclW(), The access control list (ACL) structure is invalid. (0x538)
      . arguments: ''
      . cwd: 'D:\Program Files\ModifiableWindowsApps\Skyrim Special Edition (PC)'
      . stdout: no, stderr: no, hooked: yes
      . MO elevated: no
      . usvfs x86:ok x64:ok proxy_x86:ok proxy_x64:ok
      and failed to run I followed a guide when I set up MO2 so i dont know whats happening I dont use an anti-virus like it suggests to disable temporarily I can only think of one thing that could be wrong personally which is I own and used the Skyrim SE from the Microsoft store which when i made an instance said it might not run properley but acess denied doesnt sound like it could be realated if you have any answers on this please write them down thanks!
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.