Jump to content
  • 0
LordNecross

Mods not installing for New Vegas in MO 2

Question

I did not want to post this in the MO 2 section since it is focused on FO4 and SSE.

 

I have noticed when switching from SSE to manage New Vegas it has some issues. I am able to download mods, however when I attempt to install them nothing happens. The Install dialogue box opens up briefly then disappears and the downloaded mod stays the same, as if I had not even clicked it to install. I checked all the paths for installation and its leaving me perplexed as SSE works fine with it while NV does not.

 

If there is any solution to this let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Don't use MO2 for FNV. Just install MO 1.3.11 and use that instead, it's much more stable and you will have less trouble with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Majorman
      Discussion topic:
      FNVLODGen by zilav
      Wiki Link
    • By irisquexo
      Hi guys I'm new here so hopefully this is the right place to post this.
       
      When I try launching Skyrim SE through Mod Organizer 2 I get the error "REL/Relocation.h(567): failed to open file"
       
      Before this error I was getting the error "REL/Relocation.h(548): failed to open file" but I uninstalled and reinstalled the engine fixes and SKSE libraries. After doing that and relaunching I get the error I mentioned above. Do you guys know what I could have done wrong? I'm really new to messing with mods so it's probably something I did wrong... I've made sure all plugins are enabled and all mods are installed with their masters except for the ones below because I can't find the appropriate mod that goes with it so maybe that could also be the issue. I'm pretty sure I have "Blues Skyrim" but the creator renamed it so that's why MO2 is detecting it as missing. Idk if that's the case with the other ones though.
       
      Missing masters:

      Master                                                                               Required By
       
      Blues Skyrim.esp                                                              Eli_Breezehome [PATCH - DOS (Director's Cut) SE VER1.4] (STD).esp
       
      Skyrim Better Roads - All In One - Merged.esp                Settlements Expanded SE - Skyrim Better Roads Patch.esp, Skyrim Better Roads - All In - One - Merged - PATCHED.esp
       
      Soljund's Sinkhole.esp                                                      Settlements Expanded SE - Soljunds Sinkhole Patch.esp
       
      Tes Arena - Skyrim Frontier Fortress.esp                         Settlements Expanded SE - Legendary Cities Patch - AIO.esp
       
      Whistling Mine.esp                                                           Settlements Expanded SE - Whistling Mine Patch.esp
       
       
       
      also another problem is when I run LOOT it gives me the error 
       
      Loot failed to run
      Errors:
      Cyclic interaction detected: ELE_SSE.esp --[Master]-> SoS_ELE_Patch.esp --[Group]-> Luminosity Lighting Overhaul.esp --[Master]-> SoS_Luminocity_Patch.esp --[Group]-> ELE_SSE.esp
       
       
       
      If anyone knows what I could do to fix this, that would be amazing. Thank you


    • By JackGee
      Hi there peoples,

      First time posting, so if this isn't allowed please just let me know. Looking for a bit of support, as been scratching my head for ages now and getting nowhere.

      I have used MO2 + xEdit in the past and never had any issues with it. However, decided to mod Fallout NV again. When trying to run FNVEdit through MO2, it doesn't seem to complete the action as LOOT tells me after cleaning that it still needs cleaned. I have made sure the installation directory for MO2 isn't in the Fallout folder. It's all on my C drive (SSD). Tried running as admin ect. Clearing read only. Just can't seem to get it working.

      Any advice or help is appreciated.

      Thanks 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.