Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Nikoshka

Fallout 4 & Intel 615 in m3-7Y30

Question

Hello ... I'm use this cpu but can't get 25+ FPS. This is my config file, but resolution can't down now and I'm don't know how get more FPS. Now stats AVG=18, MIN=12, MAX=36 (without loading screen and menu >=45 FPS).

 

Please help =(

 

[Display]
flocalShadowMapHalveEveryXUnit=375.0000
focusShadowMapDoubleEveryXUnit=225.0000
fShadowBiasScale=1.0000
fDirShadowDistance=500.0000
fShadowDistance=500.0000
uiOrthoShadowFilter=0
uiShadowFilter=0
iShadowMapResolution=512
uPipboyTargetHeight=700
uPipboyTargetWidth=876
iVolumetricLightingQuality=0
bVolumetricLightingEnable=0
bSAOEnable=0
iDirShadowSplits=1
bVolumetricLightingForceCasters=0
iTiledLightingMinLights=20
bComputeShaderDeferredTiledLighting=1
iMaxFocusShadowsDialogue=4
iMaxFocusShadows=1
bForceIgnoreSmoothness=0
fBlendSplitDirShadow=48.0000
bSinglePassDirShadow=1
bEnableWetnessMaterials=0
fTessFactorMaxDistanceScale=25.0000
sAntiAliasing=
fLeafAnimDampenDistEnd=4600.0000
fLeafAnimDampenDistStart=3600.0000
fMeshLODFadePercentDefault=1.2000
fMeshLODFadeBoundDefault=256.0000
fMeshLODFadeScalar=1.0000
fMeshLODLevel2FadeTreeDistance=2048.0000
fMeshLODLevel1FadeTreeDistance=2844.0000
fInteriorMeshLODLevel2FadeDist=1950.0000
fInteriorMeshLODLevel1FadeDist=2600.0000
fMeshLODLevel2FadeDist=3000.0000
fMeshLODLevel1FadeDist=4000.0000
iMaxAnisotropy=4
iPresentInterval=1
bTopMostWindow=0
bMaximizeWindow=0
bBorderless=1
bFull Screen=0
iSize H=495
iSize W=880
bAllowShadowcasterNPCLights=0
iScreenShotIndex=0
fMaxFocusShadowMapDistance=450.0000
bPrecipitationOcclusion=1
iMaxSkinDecalsPerFrame=3
iMaxDecalsPerFrame=10
[imagespace]
bDoDepthOfField=1
bScreenSpaceBokeh=0
bMBEnable=1
bLensFlare=1
[Pipboy]
fPipboyEffectColorB=0.0900
fPipboyEffectColorG=1.0000
fPipboyEffectColorR=0.0800
[VATS]
fModMenuEffectHighlightPAColorB=0.4100
fModMenuEffectHighlightPAColorG=0.8200
fModMenuEffectHighlightPAColorR=1.0000
fModMenuEffectPAColorB=0.4100
fModMenuEffectPAColorG=0.8200
fModMenuEffectPAColorR=1.0000
fModMenuEffectHighlightColorB=0.0824
fModMenuEffectHighlightColorG=1.0000
fModMenuEffectHighlightColorR=0.0706
fModMenuEffectColorB=0.4200
fModMenuEffectColorG=0.9900
fModMenuEffectColorR=0.4900
[MAIN]
fSkyCellRefFadeDistance=150000.0000
bCrosshairEnabled=1
fHUDOpacity=1.0000
bSaveOnPause=1
bSaveOnTravel=1
bSaveOnWait=1
bSaveOnRest=1
[LightingShader]
bScreenSpaceSubsurfaceScattering=0
bScreenSpaceReflections=1
[General]
bGamepadEnable=1
bPipboyCompanionEnabled=0
iStoryManagerLoggingEvent=-1
bEnableStoryManagerLogging=0
uGridsToLoad=5
[interface]
bDialogueSubtitles=0
bGeneralSubtitles=0
iHUDColorB=21
iHUDColorG=255
iHUDColorR=18
bDialogueCameraEnable=1
bShowCompass=1
[Controls]
fMouseHeadingSensitivity=0.0300
fGamepadHeadingSensitivity=0.6667
bAlwaysRunByDefault=1
bInvertYValues=0
bGamePadRumble=1
[GamePlay]
iDifficulty=2
bShowFloatingQuestMarkers=1
bShowQuestMarkers=1
[Particles]
iMaxDesired=750
[saveGame]
fAutosaveEveryXMins=10.0000
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000
fVal7=1.0000
uID7=0
fVal6=1.0000
uID6=0
fVal5=1.0000
uID5=0
fVal4=0.6500
uID4=138006
fVal3=0.6500
uID3=1007612
fVal2=1.0000
uID2=94881
fVal1=0.6500
uID1=466532
fVal0=0.6500
uID0=554685
[Water]
bUseWaterDisplacements=1
bUseWaterRefractions=1
bUseWaterReflections=1
bUseWaterDepth=1
[TerrainManager]
fTreeLoadDistance=75000.0000
fBlockMaximumDistance=100000.0000
fBlockLevel2Distance=80000.0000
fBlockLevel1Distance=32000.0000
fBlockLevel0Distance=20000.0000
fSplitDistanceMult=1.1000
bShowLODInEditor=0
[Grass]
fGrassStartFadeDistance=2000.0000
fGrassMaxStartFadeDistance=7000.0000
fGrassMinStartFadeDistance=400.0000
[Decals]
uMaxDecals=100
[LOD]
fLODFadeOutMultSkyCell=1.0000
fLODFadeOutMultObjects=5.0000
fLODFadeOutMultItems=3.0000
fLODFadeOutMultActors=5.0000

 

 

Edited by Nikoshka

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ah. My first computer was a potato too. You could try using BethINI on the Poor preset. Basically, you're going to need to crank everything as far down as you can stand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ah. My first computer was a potato too. You could try using BethINI on the Poor preset. Basically, you're going to need to crank everything as far down as you can stand.

Thanks! I'm download BethINI and set Poor preset. This programm find my Fallout 4, but not save this settings and not print this file (Fallout4Prefs.ini) for me ... That need for save this preset? "Save and Exit" button not help for save preset .... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Omg this is work! BethINI save file on local dir and not rewrite original files. With "Poor Preset" FPS up 2-5 ... This is good :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By DoubleYou
      Fallout 4 VR Default Values for All Valid INI Settings
      If it's not here, the tweak is most likely bogus, if it follows the same pattern as in previous games. To verify a setting exists, use the getini console command. If it returns "NOT FOUND," it is bogus. (Side note: settings with a u-prefix always returns an "UNKNOWN TYPE" value. This is normal and the setting is still valid.) Plugin INIs have not been tested. I have settled for the same definition of "Default" as I used for the original Skyrim, i.e., the value used when the setting is not explicitly stated in the INI files.
      Do NOT use these as your INI files. This is for reference only at this point.
      Fallout4Custom.ini
      (This is the result of normal use of the game that the custom INI is generated. It may be possible that a base INI file such as Fallout4.ini or Fallout4VR.ini works as well)
      Fallout4Prefs.ini
       
    • By Quade
      So I've been using mod organizer one for a long while but now that I've tried the second version, it doesn't wanna work for me only when using F4SE. Even without mods I run it and up pops an error telling me that a component of the script extender has stopped working. A command line is also run for some reason and spits the attached image below out. I'm at a loss now, is there any way to fix this?

    • By Tomack13
      I have had no issues with fomods running Mod Organizer 2, until now.  I am trying to install "AAF Basic Animations Theme".  I had it installed earlier but had to uninstall it.  When I re-downloaded it, it came up with this error "Installation as fomod failed: No conditions were successful in an 'OR' clause!".  I have tried several times to re-download the mod but keep getting the same error.  As I said, I have had no issues until now.
       
      Could someone assist please.  Thanks in advance.
       
       
       
      I figured it out.  I had installed AAF.esm but had not checked in eather the left side nor the right side.  Once I checked them off MO allowed me to install the "AAF Basic Theme) mod.  
       
      Sorry for cluttering up the forum.  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.