Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
CJ2311

Ignore function

Question

IIRC, the old forums had an ignore member function, but I can't seem to be able to find a similar feature on IPB. Is it just disabled, or not available for this forum software?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I must say the IPB ignore feature sucks though, all new posts by ignored members still count when checking the new content page, and you get a big annoying bright white space instead of any ignored post...

 

Thankfully the second part was fixable with a simple CSS override.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could you share the override you used? That will save me the hassle of reproducing to track it down. Also, if you notice any similar issues related to ignored users, please let us know and share the fix ;)

 

So you are saying that MyBB used to exclude posts from ignored members on the new post list for each member? I'll look and see if there is a setting for that, but no promises.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could you share the override you used? That will save me the hassle of reproducing to track it down. Also, if you notice any similar issues related to ignored users, please let us know and share the fix ;)

I'm afraid I can't let you do that, Kyle.

I'll post a screenshot below to explain why my override might not suit everyone, and what should probably be done instead.

 

So you are saying that MyBB used to exclude posts from ignored members on the new post list for each member? I'll look and see if there is a setting for that, but no promises.

Yep, that's what I'm saying, and no need to look for a solution, I already did, and the IPB admins basically say to "deal with it" whenever someone criticizes the ignore function. (And there are no plugins either)

 

Here's what it looks like when I stumble upon an ignored post:

Posted Image

 

What I did was to entirely remove that white section, but some people (moderators for example) might want to still know that there's a post by an ignored user there, so maybe changing it so it just takes less place and is less ugly would suit people more.

For example:

    .post_ignore {       background: none repeat scroll 0% 0% #373F49; /* Maybe not the best color, but I cba to scour the CSS to get the rest of the colors of this theme, it should be easier to do on your side*/       color: #B2B1B0;       font-size: 0.8em; /* Text was too big, and it's color mismatched the rest of the forum*/       padding: 10px;       border: 1px solid #1B1B1B;       margin-bottom: -1px; /* This is here in case the ignored post is not the last post in the discussion, so it'll overlap with the top border of the next post, so there won't be a double border*/    }

Which gives this result, which is already less of an eyesore:

Posted Image

 

Damn, Windows' snipping tool and image quality really do not rhyme together...

Edited by CJ2311

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I was looking for the .post_ignore. I'll fix this evening and look at that recent posts solution too.

 

EDIT: applied a fix just now. disable your hack and let me know what it looks like if you please :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

D:

It's a bright blue now, still with non legible text, and still stands out, which is something you definitely don't want when ignoring posts imo :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Woops, I goofed good eh? ... I see what I did now :P

 

Take a look again ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By g96968
      When creating a new account, forum.step-project.com is sending the following validation link:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global§ion=register&do=05
       
      where it should be:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global&section=register&do=05
       
      Similarly, the auto validation link is broken:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global§ion=register&do=auto_validate&uid=xxxx&aid=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
       
      but it should be:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global&section=register&do=auto_validate&uid=xxxx&aid=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
       
      Finally, the https interface is open with a bad certificate and an admin management access. Even if you don't care about secure access, you should at least close down that interface since it's a separate running instance. Alternatively if you're using it for admin operations you should assign a non-default port so it won't get accessed by mistake.
    • By hishutup
      Is anyone else getting this(links to copy) because its pretty annoying?
       
      EDIT: *sigh* relaunching chrome fixed it. 
    • By supra93
      Hi, not sure if this is the right place to post this, so forgive me if it's not and please move it to the right section.I've noticed that using the search feature provided by the Tapatalk app just runs an infinite search with no results.Using the mobile site or the full site, there are no issues so I'm not sure if this relates to the API or the site itself.Could someone test this to see if it's working as intended?Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.