Jump to content
  • 0
GrantSP

Something 'fishy' about a thread link in the MO sub-forum

Question

Going through the threads this morning, I made my way to a new posting in a thread about 'Being unable to download from Nexus'

 

Every time I clicked to see what the latest post was about, a download starts for the file: download.htm.

 

I quickly deleted these files and went here to report it. No other threads I have come across behave like this and I'm concerned someone may have left some malware or kiddy-script behind.

 

Posting that URL in a new browser tab seems to take me to the thread so I am really not sure what is happening.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Go to forum and click on the thread to open it. It'll try to download a file. Choosing to open the file simply opens the thread in a new tab in Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also noticed that when you hover over the link you should get the full title and when the post was started, but when you hover over the link on this one all you get is the word "Can".

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Not sure what happened there, but it was the apostrophe in Can't so was probably some conversion malfunction.

 

I edited the post title and the issue is gone on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.