Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
KillingMachine1914

Generated LOD for Azura statue is not using modded model

Question

Greetings, 

 

As it was stated in the title, it seems DynDOLOD is not applying modded statue of Azura (Sexy Statues Skyrim v2 NSFW Warning) when generating LODs. When I launch the game, vanilla Azura appears instead of the modded variant. The modded statue of Azura will only appear once I get close enough to it. Also, I installed a mod which resize the statue 2x its normal to make it visible all across Skyrim (Elizabeths Tower - Azura Shrine SSE).

 

I have checked SSEEdit to see what defines the conflict and it turns out DynDOLOD.esp set the statue as persistent only and removed "is full lod" definition which was there in Elizabeth's Tower. I have very little idea of what those terms mean but my gut tells me that it has something to do with the trouble I am facing currently. Hence, is there a method to overcome this matter? 

 

Thank you very much in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you want to use the plugin Elizabeth Tower to increase the size of the Statue, make it an ESM, for example by using xEdit to set the ESM flag on the File Header record.

 

If you have mod that changes the model of the statue and want it to have correct object LOD, read the included DynDOLOD_Manual.html Custom Settings For Specific Mods - Revamped Assets Skyrim, Sexy Azura Statue

Edited by sheson

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you want to use the plugin Elizabeth Tower to increase the size of the Statue, make it an ESM, for example by using xEdit to set the ESM flag on the File Header record.

 

If you have mod that changes the model of the statue and want it to have correct object LOD, read the included DynDOLOD_Manual.html Custom Settings For Specific Mods - Revamped Assets Skyrim, Sexy Azura Statue

 

Thank you. I will try these steps right away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Orpheus18
      Was trying to run Xedit for the first time (had no clue what it is) and I run into this error, and see no solutions anywhere. I've tried running the game, but it doesn't work. Help would be appreciated, just trying to get my mods for skyrim working again
    • By Ragnarok007
      Hi all,
      After using an automatic parallax patcher for Better Dynamic Snow 2, my distant snow has a strong blue tinge to it that goes away when I get closer. I thought it was possibly related to my DynDOLOD however when disabling DynDOLOD entirely, the issue persists. Before using this patcher I had no issues with this. When disabling the patch esp that was generated, the issue still persists. Although I noticed the issue in far-away snow, it seems to show up in footprints and other smaller areas. If anyone has dealt with a similar issue before or has any insight on what it could be, help would be greatly appreciated.
      Modlist is linked below
      https://modwat.ch/u/Ragnarok007
      Thanks everyone
       




    • By Mkchief34
      I recently installed the latest Wyre Bash update, 310 Beta 1. I installed it because whenever I would try to save my Bashed Patch esp for Fallout: New Vegas, I would get this particular error message, and the patch itself does not save.
      "< not supported between instances of 'nonetype' and 'int'".
      It would also not register the masters for the patch in the screen section  beside the load order. I have reinstalled Wyre Bash, I have also deleted the previous patch (Which also had the same error), and I don't know what else to do in this case. U have some coding knowledge, but I think it won't help here.
      What should I do? I have attached a screenshot below of the error messsage itself and how no masters show up in the section for them in the GUI.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.