Jump to content
  • 0
Nerakthul

Help for saves recovery if possible.

Question

Hi everyone, I hope I didn't get the wrong topic.

My problem is this: I have mistakenly deleted some saves, but checking in the game profile folders, I noticed that all the auto-saves and quick saves are present. I noticed that the "recognized" saves have an extension both ".skse" and ".ess", instead those "not recognized" only the extension ".skse"; at this point it is possible to restore these "unrecognized" to be able to start from that point in the game?

 

I state that I have already tried manually to make a copy of the saves and rename them to ".ess", but I noticed that, although they reappear, immediately ModOrganizer detects an error.

 

Any suggestions?

Edited by Nerakthul

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

All of the saved game data is in the *.ess files. The *.skse files are created by SKSE and contain only the data SKSE needs to restore when you load a save. All this just to say that the *.skse files are pretty much useless without the *.ess files that go with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By qwrtui1245
      Hi, 
      I'm modding SkyrimSE with MO2 by following this version of the step guide: https://stepmodifications.org/wiki/SkyrimSE:1.0.0#04-Foundation. I've followed everything until now but experience problems with the first mod I need to install without using Nexus. It's Skyrim SE particle patch for ENB and I downloaded 'SPECIAL EDITION > ALL-IN-ONE INSTALLATION > LATEST VERSION (GOOGLE DRIVE)'. It's installation went fine (Situation A) but when I have to enable the optional ESP 'Particle Patch for ENB SSE.esp' I get the message 'Plugin not found: Particle Patch for ENB SSE.esp' in my log (Situation B). 
      I've tried: reinstalling the mod, refreshing, enabling and disabling the mod, restarting MO2, re-downloading the file. It doesn't fix my problem. I've added the pictures of situation A and B. I hope there are people who can help me here. Thanks so much in advance!
      Situation A

      Situation B

       
    • By Newtant
      Hello!

      I've stumbled upon a weird issue that I haven't encountered or read about before. I'm running Windows 8.1 and a fresh install of Fallout New Vegas with no mods so far. I'm trying to get Mod Organizer and the 4GB exe to work together, but despite following all of the advice, tips and workarounds it's still not happening. Right now I can launch the 4GB exe through Mod Organizer. The game starts, I can load a save and 'play'. The problem is that all of the text has disappeared or is invisible. I can only navigate the main menu by memory, the ingame popups regarding the DLC is missing the text as well.

      This issue does not happen if I start the game on its own with the normal exe.
      This issue does not happen if I start the 4GB exe on its own.

      It only happens if I start the either the normal or the 4GB exe through Mod Organizer.

      NVSE is being loaded, it doesn't matter if I'm using NVSE stable or beta.
      I'm using NVAC, without it the game crashes before arriving at the main menu. NVAC seems to be working, the log is showing several handled errors. (Pastebin)
      Yes, I've added '-laaexe .\FalloutMO.exe' to the launch arguments, that helped me get around the access is denied error but produced this text error.
      I did try compatability modes, I've tried starting MO, the 4GB or both as administrator. No dice.

      I've arrived at a point where I really don't know what it could be or what I could try next. One thing I do know, however, is that I can't go back to the pre-MO modding, so I'm turning to you helpful people and hope that someone here has an idea.

      Thanks in advance!
       
      Pictures:
      New Vegas installation folder
      Mod Organizer executable settings
      Disappeared text main menu #1
      Disappeared text main menu #2
      Disappeared text ingame
       
      Edit:
       
      I deleted all of the fallout .inis as well in case some of my text/font settings were messed up, but that didn't work either.
    • By Dennai
      Is there a way to make GaryBash work with MO in Fallout 3? I tried to use it as executable, but MO wouldn't recognized the Wrye launcher as such. It surprised me, because MO had no problem recognizing the Wrye Bash launcher for Oblivion, but I don't have the same luck with Wrye Flash. When I browse the Moppy folder to try to find the Binary, Wrye Bash Debug is the only application the MO can see.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.