Jump to content
  • 0
PotatoInMyAnus

MO2 problem launching Skyrim SE

Question

So I have MO2 and I have 6 mods installed on there (btw I have Hearthfires, Dragonborn, and Dawngaurd DLCs) :

  • Unofficial Skyrim Special Edition Patch
  • Enhanced Character Edit
  • XP32 Maximum Skeleton Extended
  • ECEE - RANs Enhanced Character Enchancer
  • Static Mesh Improvement Mod
  • Enhanced Textures Detail (UV-Tweaks)

 

All of the mods are up to date, I've updated windows, ran the program as administrator, tried to disable windows firewall (couldn't find Mod Organizer 2 under the list of the programs enabled/disabled by the firewall so I didn't do that), and I am starting to lose it. I tried disabling all the mods and the game launched and worked perfectly, I tried only enabling Unofficial Skyrim Special Edition Patch and it still worked, I tried enabling only Enhanced Textures Detail ( UV-Tweaks ) and It worked, I tried only enabling only SMIM and again it worked, I tried enabling only ECEE and it worked, I tried enabling only XP32 and it worked, but the only time it didnt work is when I only enabled Enhanced Character Edit. Help would be greatly appreciated.

 

P.S. I am brand new to modding and don't know much so please use as simple terms as possible and don't try to confuse me.

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you posted to Enhanced Character Edit's Nexus page or read over their comments? If it isn't working (and it's the ONLY thing that isn't working) that would be the first place I'd look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.