Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Alvarado

Can't run any programs through Mod Organizer 2.

Question

Hi,

 

I'm using MO2 build v2.0.8.3 and for whatever reason MO refuses to run Wrye Bash, SSEEdit, hell even Bodyslide (don't judge), etc. It'll toss out an error "Failed to spawn "name of whatever I'm trying to run" failed to start process. (The parameter is incorrect. [87]) I've triple checked the installs an even uninstalled/reinstalled everything expect for the game itself, its fine and MO even loads the mods just like normal. So..... I'm confused. Any help would be great.

Edited by Alvarado

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you got the start in directly filled in to point to where the binary is?

 

https://prnt.sc/ewhhma

 

Also if you are using bodyslide

https://prntscr.com/ewifbu

 

make sure you hold ctrl when building every time otherwise it will write to the fallout game folders instead of the MO virtual folders, with ctrl held files will be written to the overwrite of mod organizer.

 

you can set it up to write to a folder after the first time

https://prntscr.com/ewify9

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Have you got the start in directly filled in to point to where the binary is?

 

https://prnt.sc/ewhhma

 

Also if you are using bodyslide

https://prntscr.com/ewifbu

 

make sure you hold ctrl when building every time otherwise it will write to the fallout game folders instead of the MO virtual folders, with ctrl held files will be written to the overwrite of mod organizer.

 

you can set it up to write to a folder after the first time

https://prntscr.com/ewify9

Yup I've done that loads of times. Even when MO finds loot on its own (when you first start MO) it still won't run it.

Edited by Alvarado

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you tried running MO2 in compatibility mode or as Admin? Also are you using the install version or portable version of MO2? some screenshots of your setting if you can provide may help

Edited by cptmcsplody

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you tried running MO2 in compatibility mode or as Admin? Also are you using the install version or portable version of MO2? some screenshots of your setting if you can provide may help

I'm using win10 and just tried all compatibility options and yes Admin was the first thing I tried. Using portable version of MO2.

 

https://prnt.sc/ewisbq

 

https://prnt.sc/ewisli

 

LOOT, Bodyslide, SSEEdit, Wrye Bash, etc are all setup like. I have played with this months ago never seen this problem before.

Edited by Alvarado

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Right kind of stumped on this, but did you install the content creation kit or c++ redist 32 bit or any other program before it stopped working?

Never once installed the mod kit and the c++ stuff maybe? Its been some 4 months since I last played Skyrim. Thanks for trying though buddy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Update... I somehow fixed it by doing a complete fresh install (even deleting Skyrim's documents folder.) into a different drive. Dunno why that fixed it but for others give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Vidistis
      Hello there, I've been trying to find a way to color the text for separators. The text color is either black and white, but sometimes it's black on a separator that shares the same color of others that have white text. I would really like to be able to control the color of both the separator bar and it's text.
    • By vabatta
      Hi everyone,

      I have a portable installation of MO2 on a different drive than the OS, same drive where Skyrim is installed, and since I updated to Windows 11 I can't start Skyrim through MO2 either with or without all mods, SKSE. If I start it from outside of MO2 in any way, it works fine (with SKSE too). What could be the issue?



    • By DangerousDeraz
      Hey everybody, i ran into an issue that i was hoping someone would help me with.
      last night when i was installing my mods from STEP 2.0.0 Guide, my PC accidentally turned off and on again, after it turned back on and i went to open MO2 i found all my mods rearranged alphabetically into the last separator, and all of them were unticked. as seen in the screenshots.
      Is there a way to revert this and not go through the menace of rearranging all of the 310 mods into their separators? 
      Thanks.  


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.