Jump to content
  • 0

Question

In LOOT, SSEEDIT, WryeBash no plugins are present.

In main games hovewer they are present.

I allready tried reinstaling everything, and nothing helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

ALL tools need to be called from within MO to 'see' the current profile's list of mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, they all called from with in MO.

But for some reason it looks like they were called outside MO.

Except Skyrim itself.

But i cant play skyrim that way, cause all my plugins are not sorted and i can not make merged patch for them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

[spoiler=mo_interface.log]20:31:26 [D] start main application
20:31:26 [D] data path: C:/Users/Admin/AppData/Local/ModOrganizer/SkyrimSE
20:31:26 [D] Working directory: J:\ModOrganizer
20:31:26 [D] initializing core
20:31:26 [D] usvfs log messages are written to C:/Users/Admin/AppData/Local/ModOrganizer/SkyrimSE/logs/usvfs-2016-12-28_17-31-26.log
20:31:27 [D] initialize plugins
20:31:27 [D] looking for plugins in J:\ModOrganizer\plugins
20:31:27 [D] loaded plugin "check_fnis.dll"
20:31:27 [D] loaded plugin "diagnose_basic.dll"
20:31:27 [D] loaded plugin "game_fallout3.dll"
20:31:27 [D] loaded plugin "game_fallout4.dll"
20:31:27 [D] loaded plugin "game_falloutNV.dll"
20:31:27 [D] loaded plugin "game_oblivion.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "game_skyrim.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "game_skyrimse.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "inieditor.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_bain.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_bundle.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_fomod.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_manual.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_ncc.dll"
20:31:28 [D] loaded plugin "installer_quick.dll"
20:31:30 [D] loaded plugin "pyCfg.py"
20:31:30 [D] loaded plugin "plugin_python.dll"
20:31:30 [D] loaded plugin "preview_base.dll"
20:31:30 [D] no plugin splash
20:31:30 [D] managing game at D:\steam_games\steamapps\common\Skyrim Special Edition
20:31:30 [D] setting up configured executables
20:31:32 [D] configured profile: Modded Skyrim
20:31:32 [D] initializing tutorials
20:31:33 [D] localization file qt_en not found
20:31:33 [D] localization file organizer_en not found
20:31:33 [D] loaded language en
20:31:34 [D] interface ����������� �� ��������� ���� seems to be up (address: fe80::19f4:f9a:b7b0:b09a%13)
20:31:34 [D] localization file check_fnis_en not found
20:31:34 [D] localization file diagnose_basic_en not found
20:31:34 [D] localization file game_fallout3_en not found
20:31:34 [D] localization file game_fallout4_en not found
20:31:34 [D] localization file game_falloutNV_en not found
20:31:34 [D] localization file game_oblivion_en not found
20:31:34 [D] localization file game_skyrim_en not found
20:31:34 [D] localization file game_skyrimse_en not found
20:31:34 [D] localization file inieditor_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_bain_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_bundle_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_fomod_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_manual_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_ncc_en not found
20:31:34 [D] localization file installer_quick_en not found
20:31:34 [D] localization file plugin_python_en not found
20:31:34 [D] localization file preview_base_en not found
20:31:34 [D] reading save games from C:/Users/Admin/AppData/Local/ModOrganizer/SkyrimSE/profiles/Modded Skyrim/saves
20:31:34 [D] displaying main window
20:31:39 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\initweaks.ini saved
20:31:39 [W] not saving lists during directory update
20:31:39 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\modlist.txt saved
20:31:52 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\plugins.txt saved
20:31:52 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\loadorder.txt saved
20:31:52 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\lockedorder.txt saved
20:32:17 [D] save C:/Users/Admin/AppData/Local/ModOrganizer/SkyrimSE/webcache/cookies.dat
20:32:17 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\initweaks.ini saved
20:32:17 [D] C:\Users\Admin\AppData\Local\ModOrganizer\SkyrimSE\profiles\Modded Skyrim\lockedorder.txt saved
20:32:18 [D] save C:/Users/Admin/AppData/Local/ModOrganizer/SkyrimSE/webcache/nexus_cookies.dat

 

[spoiler=ModOrganizer.ini][General]
selected_profile=Modded Skyrim
ask_for_nexuspw=true
gameName=Skyrim Special Edition
gamePath=D:\\steam_games\\steamapps\\common\\Skyrim Special Edition
first_start=false
group_state=0
window_geometry=@ByteArray(\x1\xd9\xd0\xcb\0\x2\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x3\xbf\0\0\x4\xf\0\0\0\b\0\0\0\x1e\0\0\x3\xb7\0\0\x4\a\0\0\0\0\0\0\0\0\a\x80)
window_split=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\x1\0\0\0\x2\0\0\x3\xde\0\0\x2\xa8\x1\xff\xff\xff\xff\x1\0\0\0\x1\0)
log_split=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\x1\0\0\0\x2\0\0\x2\x62\0\0\0\x64\x1\xff\xff\xff\xff\x1\0\0\0\x2\0)
browser_geometry=@ByteArray(\x1\xd9\xd0\xcb\0\x2\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x3\xef\0\0\x2\xed\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x3\xef\0\0\x2\xed\0\0\0\0\0\0\0\0\a\x80)
filters_visible=false
selected_executable=3

[PluginPersistance]
Python%20Proxy\tryInit=false

[customExecutables]
1\title=Skyrim Special Edition
1\custom=false
1\toolbar=false
1\ownicon=false
2\title=Skyrim Special Edition Launcher
2\custom=false
2\toolbar=false
2\ownicon=false
size=3
3\title=LOOT
3\custom=true
3\toolbar=false
3\ownicon=false
3\binary=J:/LOOT/Loot.exe
3\arguments=
3\workingDirectory=
3\steamAppID=

[recentDirectories]
size=0

[geometry]
modList=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\a\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\bT\0\0\0\x3\0\0\0\x4\0\0\0\n\0\0\0\x6\0\0\0\n\0\0\0\x2\0\0\0\n\0\0\x2\r\0\0\0\b\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x14\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\b\0\0\x1\x15\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0P\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x41\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x37\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x30\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)
espList="@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x2\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1P\0\0\0\x4\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x64\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x4\0\0\0\xa1\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x32\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0;\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x42\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\0)"
dataTree=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1P\0\0\0\x2\x1\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\x90\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x2\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\xec\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)
downloadView=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x1\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1-\0\0\0\x3\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x64\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x3\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x65\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)

[settings]
language=en
log_level=0
compact_downloads=true
meta_downloads=false
use_prereleases=false
mod_directory=J:/xxx/mods
nexus_login=true
offline_mode=false
use_proxy=false
load_mechanism=0
nmm_version=0.61.13
hide_unchecked_plugins=false
force_enable_core_files=false
display_foreign=false
nexus_username=
nexus_password=

[Plugins]
Basic%20diagnosis%20plugin\check_conflict=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_errorlog=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_font=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_missingmasters=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_overwrite=true
Basic%20diagnosis%20plugin\ow_ignore_empty=false
Basic%20diagnosis%20plugin\ow_ignore_log=false
FNIS%20Checker\enabled=false
FNIS%20Checker\sensitive=false
Fomod%20Installer\enabled=true
Fomod%20Installer\prefer=true
Fomod%20Installer\see_disabled_mods=false
Fomod%20Installer\use_any_file=false
INI%20Editor\associated=true
INI%20Editor\external=false
Python%20Proxy\enabled=true
Python%20Proxy\python_dir=
Simple%20Installer\enabled=true
Simple%20Installer\silent=false

[pluginBlacklist]
size=0

 

Edited by DaveCooper

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Was there not another log called something like: usvfs-2016-12-28_17-31-26.log? Possibly more than one with differing timestamps?

 

I see no entries in your INI other than LOOT. How did you call SSEdit and Wrye Bash?

The drive that you have your mods and LOOT installed to, is that a NAS device or somehow controlled by software?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having the same issue. Mine started after I relocated my Steam folder out of the x86 folder. I have gotten MO to  see the move and can play Oldrim and FO4 along with run LOOT and other tools. I am not sure if its a setting in MO or LOOT but I cant find it.

 

Ini and both logs requested.7z

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Welcome to STEP @Vuulgar

 

According to your INI you are trying to run SkyrimSE in a Skyrim instance of MO.

SkyrimSE should be run from MO2 in it's own instance that has specific settings for that different game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Was there not another log called something like: usvfs-2016-12-28_17-31-26.log? Possibly more than one with differing timestamps?

 

Those logs are empty 0kb each.

 

I see no entries in your INI other than LOOT. How did you call SSEdit and Wrye Bash?

This is cause i allready reinstall everythig Skyrim, MO, and everything else. I deleted data from folders in appdata and cleaned registry. Then i install everything back, and problem was still there.

 

The drive that you have your mods and LOOT installed to, is that a NAS device or somehow controlled by software?

 

No. I have my skyrim on SSD (i have 2: one for system and one for games like skyrim), LOOT and other programs like WryeBash and SSEEdit was installed in skyrim folder (LOOT now on same disk where MO is), MO is installed on my HDD.

I allready tried even deleting MO completely with mods (oh man, all this time i spend on install and ordering) and still LOOT and others refuse to recognize mods what are clearly checked in MO after i reinstal every bit what was involved. I just dont know what to do now... Glad i am backedup my mods folder and loadorder.txt file (that is why my mods not in the MO folder, but in temp folder).

 

 

By the way. Everything was fine at first. I just casualy was installing and updating mods like i do all the time and then without any warnings everything exept skyrim just stoped recognize plugins.

Edited by DaveCooper

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Skyrim will need to be run at least once from it's own launcher to set the registry entries.

 

0kb logs mean MO2 has been unable to 'hook' the game or tool. It would have been good if you told us that you did a clean re-install of everything before you posted these files.  ::): Nevermind, we can work from the state you currently have it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I  launched Skyrim from steam once allready. I just launched Skyrim through Steam (no mods are present there), then launched Skyrim through MO and all mods are there, then i launched LOOT through MO - nope, just standart ESM files from skyrim folder.

The usvfs-2016-12-29_06-09-13.log was created but remained empty the whole time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Adjust your INI to look something like this:

4\title=LOOT
4\custom=true
4\toolbar=true
4\ownicon=false
4\binary=D:/Games/Utils/LOOT/LOOT.exe
4\arguments="\"--game=Skyrim Special Edition\""
4\workingDirectory=
4\steamAppID=

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh, i see it. Yeah. I allready tried to add arguments before i posted and it didn't worked too. Since it didn't work i just deleted argument.

And, it is not just LOOT - SSEEdit and Wrye Bash are not working too. I dont think it is problem with LOOT.

I think it is some very little thing in MO what was changed somehow, and now it is not guiding other programs to the right folder.

Where is this temp folder located (where all files, folders and plugins from mods compiled in one directory)? Or MO do not work like this?

Edited by DaveCooper

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

MO makes use of simple text files to keep track of all the game plugins, mods, etc. Nothing is stored in the registry.

 

MO2 uses the Windows storage setting %appdata% which will be something like this:

C:\Users\GrantSP\AppData\Local\ModOrganizer\

in your system. Obviously not with my username in the path.

 

Deleting this folder will remove MO2 from your system, at least as far as the settings are concerned, the actual executable is where ever you installed it. The mods, downloads and profiles are also in that location, unless you changed that in the MO settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Vidistis
      Hello there, I've been trying to find a way to color the text for separators. The text color is either black and white, but sometimes it's black on a separator that shares the same color of others that have white text. I would really like to be able to control the color of both the separator bar and it's text.
    • By vabatta
      Hi everyone,

      I have a portable installation of MO2 on a different drive than the OS, same drive where Skyrim is installed, and since I updated to Windows 11 I can't start Skyrim through MO2 either with or without all mods, SKSE. If I start it from outside of MO2 in any way, it works fine (with SKSE too). What could be the issue?



    • By DangerousDeraz
      Hey everybody, i ran into an issue that i was hoping someone would help me with.
      last night when i was installing my mods from STEP 2.0.0 Guide, my PC accidentally turned off and on again, after it turned back on and i went to open MO2 i found all my mods rearranged alphabetically into the last separator, and all of them were unticked. as seen in the screenshots.
      Is there a way to revert this and not go through the menace of rearranging all of the 310 mods into their separators? 
      Thanks.  


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.