Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Cyberjynx

[FNV] Crash on startup via MO 2

Question

I've just started a fresh playthrough of NV and began by using this guide: vivanewvegas.github.io/core-utilities.html That said, I only got up to the 4GB Patcher and decided to run the game to see is the NVSE was working. Within 2 to 3 seconds the game will hard crash with no error message... Furthermore, when I run the game normal via the main exe, the game runs fine, no issues. 

 

Any idea what I'm doing wrong? Any help would be greatly appreciated!

 

Note 1: I have zero mods installed. I only have the stuff to get the game working by putting it in the root folder.

Note 2: I have tried turning the archive validation on and off and running the game... no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Okay, I got it working... not sure how though. That said, I now have a new issue... might be minor though. The main menu has no text but the buttons are still there and clickable. Any idea what this could be? 

 

Note: Again, I have no mods installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.