Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Halde

Low FPS after a couple of months pause.

Question

Hi all!

 

So after starting studying on a university, I have not had a whole lot of time to play Skyrim, so I haven't played in about 2 months.

I have not changed anything Skyrim related at all, and I have litteraly not opened Mod Organzer since. Back then, I was playing at 25-35 FPS outdoors. Now I'm running on a steady 10. I've updated enb to 264, and I've changed the FPS-limiter to 60.0(and on "true"). My computer has not undergone anything since then, except for a couple of graphic driver updates.

Any idea what would cause this?

 

~Sincerely

 

Halde

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Oh my oh my!

I managed to find the solution. For some reason, my computer hasen't saved the changes i made in the graphic driver control panel. So it reversed it back to integrated graphics. I thought computers saved these kind of settings unless something major happend to the computer.

 

Anywho, thanks for responding!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Turn the limiter off and report back

Also share you skse and enb local inis

Gpu and VRAM, ram

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

[spoiler=enblocal.ini][PROXY]EnableProxyLibrary=falseInitProxyFunctions=trueProxyLibrary=other_d3d9.dll[GLOBAL]UsePatchSpeedhackWithoutGraphics=trueUseDefferedRendering=falseIgnoreCreationKit=trueForceFakeVideocard=false[PERFORMANCE]SpeedHack=trueEnableOcclusionCulling=true[MULTIHEAD]ForceVideoAdapterIndex=falseVideoAdapterIndex=0[MEMORY]ExpandSystemMemoryX64=trueReduceSystemMemoryUsage=trueDisableDriverMemoryManager=falseDisablePreloadToVRAM=falseEnableUnsafeMemoryHacks=falseReservedMemorySizeMb=128VideoMemorySizeMb=2048EnableCompression=falseAutodetectVideoMemorySize=false[WINDOW]ForceBorderless=falseForceBorderlessFullscreen=true[ENGINE]ForceAnisotropicFiltering=falseMaxAnisotropy=16ForceLodBias=falseLodBias=0.0AddDisplaySuperSamplingResolutions=falseEnableVSync=falseVSyncSkipNumFrames=0[LIMITER]WaitBusyRenderer=falseEnableFPSLimit=trueFPSLimit=60.0[iNPUT]//shiftKeyCombination=16//f12KeyUseEffect=123//homeKeyFPSLimit=36//num / 106KeyShowFPS=106//print screenKeyScreenshot=44//enterKeyEditor=13//f4KeyFreeVRAM=115[ADAPTIVEQUALITY]Enable=falseQuality=1DesiredFPS=20.0[ANTIALIASING]EnableEdgeAA=falseEnableTemporalAA=falseEnableSubPixelAA=falseEnableTransparencyAA=false[FIX]FixGameBugs=trueFixParallaxBugs=trueFixAliasedTextures=trueIgnoreInventory=trueFixTintGamma=trueRemoveBlur=falseFixSubSurfaceScattering=trueFixSkyReflection=trueFixCursorVisibility=trueFixSsaoHairTransparency=false

 

 

[spoiler=skse.ini][General]ClearInvalidRegistrations=1[Memory]DefaultHeapInitialAllocMB=768ScrapHeapSizeMB=256[Display]iTintTextureResolution=1024

 

 

(Located in "ModOrganizer" -> "mods" -> "skse 1 07 01" -> "SKSE"

 

GeForce GTX 760m 2GB VRAM

8GB RAM

 

And I'm using "Optimiser Fix" for enb by the way.

Edited by Halde

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.