Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
D1Z4STR

Forum help

Question

I am trying to post in the Skyrim SE Mods section for recommendations for Step SE Core per TechAngel85 and the post is saying I need to select a topic prefix to post in this forum. No matter what I do I cannot get it to post. I follow the same exact template as the mods posted by Tech and is still does not work. Wondering if it is locked still. Is there a issue going on or something else I need to know about? Thanks.

Edited by D1Z4STR

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I am trying to post in the Skyrim SE Mods section for recommendations for Step SE Core per TechAngel85 and the post is saying I need to select a topic prefix to post in this forum. No matter what I do I cannot get it to post. I follow the same exact template as the mods posted by Tech and is still does not work. Wondering if it is locked still. Is there a issue going on or something else I need to know about? Thanks.

Looks like a setting was off when I created the forum. It should be fixed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.