Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Jankoli

Tree LOD bug caused by STEP Optimized Vanilla Textures

Question

I'm following STEP 2.2.9.1 Extended, and after installing up to section 2G Landscape and Environment, i noticed trees in the distance are colored and shaped differently than when the real versions load as i approach. I disabled mods starting at the bottom of the load order to figure out which mod was causing the problem, and it goes away when disabling STEP Optimized Vanilla Textures.

 

heres a screenshot of the problem, my MO load order, and the archive tab: https://imgur.com/a/wwmtM  . The two esp files at the bottom of the load order are just for testing and dont make any graphical changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

hmm okay, ill keep following the guide and hopefully that will solve it. thanks for the response!

 

 

EDIT: yup, i finished the entire STEP process and the problem was resolved after installing DynDOLOD. marking as solved.

Edited by Jankoli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.