Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Gratis_monsta

Unmanaged Mods Priority Resetting with MO 1.2.15

Question

A wierd problem started happening since updating to 1.2.15 from 1.2.14

 

The Unmanaged mods in the MO left pane refuse to change their priority and reset back to their (random?) state after every refresh.

 

Before Arranging: https://s8.postimg.org/hhs5nha3p/Before_Arrange.png

After Arranging: https://s8.postimg.org/b0993yzqd/After_Arrange.png
Refreshing: https://s8.postimg.org/oz1d2ozmt/Refresh.png
After Refresh: https://s8.postimg.org/fnfb5qn39/After_Refresh.png

 

EDIT: Posted too soon. Saw this already reported and confirmed a bug. Reverting to MO 1.2.14. Topic can be closed sorry.

Edited by Gratis_monsta

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Please do search for similar topics before posting.

This has already been noted and a current bug report is posted.

Thank you though for the added information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.