Jump to content
  • 0

Error creating textures for atlas: Stream read error


Aragwath
 Share

Question

I'm following a mod guide and I've come to the stage where I've ran xLODGen64, and TexGen64, but when running DynDOLOD64 I keep getting the error "Stream Read Error"

 

Could anyone please help me?

I've attached my Bugreport.txt and DynDOLOD_SSE_log.txt

 

I'm hoping that I just made a mistake somewhere, and that I don't have to download each and every mod all over again :P

DynDOLOD_SSE_log.txt bugreport.txt

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The error happens while generating the object LOD atlas.

There might be a problem with a texture DynDOLOD is trying to read. Unfortunately none of the files give a hint which one it might be.

What texture size did you set in TexGen?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
7 minutes ago, Aragwath said:

I set texture size 512 as well in DynDOLOD.

 

Should I try lowering it, you think?

You can always test defaults. But also have an eye on the installed billboards and any other mods supplying LOD textures, like HD LOD.

If none of that helps. Do a test run with DynDOLOD 3 alpha. It is is more robust and has somewhat better error handling.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.