Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
tweedledumb99

Need help: How do I remove "magical LOD's" that show up without any object/mesh attached to them

Question

Reposting cause I should have worded the last one as a help request:

 

Can someone help me fix this? I've got LOD's popping up on the roads, but where there's no actual mesh (i.e. the LOD's shouldn't exist at all because there's no real object there that they are an LOD for).

 

Here's some pictures. https://imgur.com/a/8QVrond

 

The LOD's are far enough away that I can't properly click on them (though I'm not sure that'd help me anyway to be honest).

 

Any help would be great (and you've helped me a lot over the past few weeks, thank you!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

It would help if you used tfc to look closely at what is that is showing.

 

Static terrain, object or tree LOD can not be clicked on and has no form id. It goes away with tll in console.

 

Make sure LOD was generated for this exact load order. The LOD generators only add LOD for things that exist at generation time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.