Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
brackensam

Can not map Form ID to a file xxxxxxxx. Try generating tree LOD for this load order

Question

I saved doing things like FNIS and DynDoLOD until the end and this it's essentially the last thing to do before I'm done. I've sorted my mod list using LOOT and I don't know what the issue would be. Any suggestions on what it could be would be appreciated, I've attached the bug report since that's what it says to do.

 

Thanks

bugreport.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You did not post the DynDOLOD log. 

 

From the bugreport.

 

Error: Load order messed up! Can not map Form ID to a file C3004004. Try generating tree LOD for this load order. Stopping script.

 

Enable tree LOD generation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You are using a very old version of DynDOLOD. Install the latest version.

 

From the DynDOLOD Standalone archive copy the content of the 'DynDOLOD' folder, which contains the files DynDOLOD.exe, TexGen.exe, DynDOLOD_QuickStart.html and the sub folders 'Docs' and 'Edit Scripts' with all their content into a new 'DynDOLOD' folder outside of special OS folders like 'Programs Files' or 'Program Files (x86)', the SteamApps or game folders and Mod Organizers virtual file structure. Do not mix with old versions or xEdit/xLODGen installation.

 

Do not install DynDOLOD to Users folder or Desktop.

 

Install billboards for the new worldspaces that have existing tree LOD, so tree LOD for the current load order can be generated.

If you can not find billboards, create them yourself or split the existing tree LOD atlas as explained in the manual.

Or do not select the worldspace for LOD generation. Or do not use archaic mods that do not make the billboards available that were used to generated the pre-made tree LOD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I downloaded the newest version and removed the mod that I think was causing the issue and it worked, thanks for the help man.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.