Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
MuchWow

LODS aren't unloading.

Question

LODs don't unload when I enter their cells. This is especially prominent in whiterun where you can litterally walk through the lods. They end up just loading on top of the new trees which makes it look horrendously terrible.

 

The only errors that come up when I generate lods is something along the lines of some snow pine trees normal map not found but so it uses a flat replacement instead but that shouldn't apply here.

 

https://imgur.com/YlkPnEa

 

Modlist Here:

https://modwat.ch/u/MuchWow/plugins

Edited by MuchWow

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
FAQ: Game: Tree LOD: LOD trees show in child worlds / towns

 

A: This is a game engine limitation. A mod added trees into the same area in the parent world. Either disable that mod when generating tree LOD, or add a XESP - Enable Parent to the player reference 0x00000014 to each tree in question. Tree LOD generation skips all trees with enable parents leaving them to be done as static object or dynamic LOD which don't have the limitation. See the section 'Custom Settings For Specific Mods - Mods that add trees to the same area as child worlds' in the ..DynDOLOD\Docs\DynDOLOD_Manual.html for more information and how to use DynDOLOD rules to address the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.