Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
RottenDeadite

I'm having trouble making new scripts in the CK

Question

Okay this one has me stumped.  I'm running the CK from MO and everything works fine.  It opens ESPs in my Overwrite folder just fine.  Saves them, as well.

 

But when I try to create a new script for an object, the CK gives me an error.  I'll walk through the steps just in case that helps.

 

I drag a new object (in this case, a Dwemer lever) into my worldspace and Edit it.

 

In the Scripts tab, I press the "Add" button.

 

In the next window that opens I select "[New Script]" and press OK.

 

In the next "Add New Script" window, I give the script a name (let's say "NewRDScript") and hit OK.

 

Now I immediately get an error message:

 

Posted Image

 

Doesn't that kinda sound like it can't find the script I just made?

 

Now, the new script appears in my Overwrite directory, so I'm wondering if the CK isn't somehow not reading the new script file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.