Jump to content
Sign in to follow this  
1ndraa

DynDOLOD TexGen Error

Recommended Posts

Hello everyone,

I am in the final stage of Neovalen's step guide and I am at the part where we use TexGen.exe to generate object LOD textures from the currently installed object textures. But when I press "Start" in the TexGen executable for the extraction to take place, I get an error with copying textures. It reads "The specified path was not found". Am I doing something wrong? How do I fix this?

 

The TexGen process from Neo's guide: 

31097002545b92a344899dd07e8b4acb.png

 

The error I am getting:

 bcdb9d8008e1528e2b394f44c82a0bd6.png

(I know it's edited bad. Didn't realise that I blackened the whole directory instead of just my name but the important info is still on there.)

 

Thank you for taking your time to read. Please help me out if you can.

Share this post


Link to post

EDIT: Fixed the TexGen Error.

Getting another error now with the DynDOLOD.exe

 

Neo's Guide Part: 0b430f67567bd7a7332b30e3efcd02c9.png

 

When I follow the process, I get the following error: 

 

30d94f6504ca27b6353dedac4938c501.png

 

Please help me out.

Edited by 1ndraa

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.