Jump to content

Question

Whenever I load up Skyrim from Mod Organizor, the game screen loads to the right such that there is a black bar on the left of my screen that is approximately half an inch wide, and the right side of the screen moves off of the edge of the monitor. Once this happens, it is like the computer thinks that the edge of the screen is at the black bar and not at the actual edge of the monitor. This happens with SKSE, Skyrim and the Skyrim Launcher, but does not occur if the launcher is activated outside of Mod Organizor. What exactly is going on here, and how can I fix it? This only began occuring on Thursday night (2/5/2015), Mod Organizor had been running the game successfully beforehand, the only changes that were done to my load order was a set of armor retextures

CBBE Immersive Armor Conversions to be precise

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By DogWada
      I'm using MO2 for Skyrim LE. When i first installed MO2 i selected "Create a portable instance" when i was prompted, so i don't have a global instance, i'm not sure if that's ok? I used Vortex before this and had no issues with FNIS so i do know how to use it.

      At this point i've watched multiple MO setup and installation guides and read a bunch of forum posts but i can't get GenerateFNISforUsers.exe to work when it's run through MO Executables. When i run it, it says:
      Generator: C:\Games\MO2\mods\2 FNIS Behavior 7_6\tools\GenerateFNIS_for_Users\GenerateFNISforUsers.exe
      ">>Warning: Bad installation. Generator not run from <Skyrim_Data>\Tools\GenerateFNIS_for_Users. If you use a mod manager, run FNIS from its list of supported tools.<<
      Skyrim 32bit: ??.??.?? - C:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim\ (Steam)
      >>Warning: Expected generator path: C:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim\data\tools\GenerateFNIS_for_Users not found<<"
      But when i run "Explore Virtual Folder" and open GenerateFNISforUsers.exe there it loads all my mods fine. I could just activate it this way or go to the data tab in the right MO pane and right-click GenerateFNISforUsers.exe and select "Execute with VFS" each time but i'm concerned something won't work if im doing it this way, and it's less convenient to activate it like this every time.
      I did what this guide said: https://youtu.be/53472H4lAuA?t=597(timestamped) but this didn't work for me either. For him when he runs the GenerateFNISforUsers.exe through MO tools it says "MO is locked while the executionable is running", for me i get this message: and FNIS doesn't show on my screen so i can't see if it's loading my mods correctly or anything. If i click "Unlock" it says: and i think crashes FNIS. If i don't press unlock and just wait a few seconds the message will go away and my overwrite folder will have contents.
      After all of that if i set the Executables to the same directory i used for this process it still just gives me the same 2 warnings like i said at the start of the post.
      So what am i doing wrong here? What should i do?
       
    • By frihyland
      Discussion thread:
      Mod Organizer Guide by DoubleYou & Step Modifications
      Wiki Link --> DOCUMENTATION UPDATE TOPIC
       

      This thread is for discussion and improvement of the Mod Organizer Guide on the wiki.
       
       
       
      This thread is for discussion of the Mod Organizer Guide, and should NOT be used for support/troubleshooting. Please use the Official Support Forum for support/troubleshooting.
    • By Sayoregg
      I am using MO2. I installed DynDOLOD in a separate directory than my game and not in program files or anything. In MO2 I added -sse to the arguments for both programs (I'm using the x64 versions of them if that's relevant). Without the arguments the programs give a totally different error so I'm guessing that it isn't the issue. When I do try to run the programs (Both DynDOLOD and texgen), I'm getting this error log. Gonna use TexGen's as an example.
                     [00:00:00.063]    TexGen based on xEdit x64 (DAB7081D) starting session 2021-04-15 10:01:59
                     [00:00:00.073]    Game Mode: SSE
                     [00:00:00.078]    Game Name: Skyrim Special Edition
                     [00:00:00.084]    Using Skyrim Special Edition Data Path: C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\
                     [00:00:00.089]    Using Backup Path: C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SSEEdit Backups\
                     [00:00:00.095]    Using Scripts Path: D:\Programs (D)\DyndoLOD\Edit Scripts\
                     [00:00:00.101]    Using Cache Path: D:\Programs (D)\DyndoLOD\Edit Scripts\DynDOLOD\cache\
                     [00:00:00.107]    Using Temp Path: C:\Users\Sayor\AppData\Local\Temp\SSEEdit\
                     [00:00:00.114]    Using ini: C:\Users\Sayor\Documents\My Games\Skyrim Special Edition\Skyrim.ini
                     [00:00:00.124]    Using save path: C:\Users\Sayor\Documents\My Games\Skyrim Special Edition\Saves\
                     [00:00:00.132]    Using plugin list: C:\Users\Sayor\AppData\Local\Skyrim Special Edition\Plugins.txt
                     [00:00:00.140]    Using settings file: C:\Users\Sayor\AppData\Local\Skyrim Special Edition\DynDOLOD_settings.ini
                     [00:00:00.157]    Using language: English
                     [00:00:00.167]    Using general string encoding: 1252  (ANSI - Latin I)
                     [00:00:00.176]    Using translatable string encoding: 1252  (ANSI - Latin I)
                     [00:00:00.192]    Using VMAD string encoding: 65001 (UTF-8)
                     [00:00:00.202]    Loading active plugin list: C:\Users\Sayor\AppData\Local\Skyrim Special Edition\Plugins.txt
                     [00:00:00.218]    Fatal: Error loading plugin list: <EDirectoryNotFoundException: The specified path was not found>
      I have checked the path it is trying to load "Plugins.txt" from and there wasn't any file called like that there, only a "DynDOLOD_settings.ini". I asked one guy in a discord server for help because I knew he used DynDOLOD. His Plugins.txt file is completely empty, and DynDOLOD worked for him, so I created an empty Plugins.txt file there, yet the programs still give the same error.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.