Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
TechAngel85

Mobile Browser Bug

Question

I discovered this because I'm attempting to do away with Tapatalk and just use the mobile version of the forums which is quite good, btw. The mobile version of the forums work fine until you log in. When not logged in, you can browse the forums and everything loads a-okay. As soon as you log in and try to browse, you'll notice the threads no longer load. I have no idea what could cause this. I've verified it on both Dolphin and Chrome mobile browsers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

No idea about this. I defer to s4n and need others to corroborate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

On safari I just get a white screen and the threads will not load. On Opera I get 'Remote server or file not found'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By aufisch
      Every single time I want to log into these forums I have to reset my password. At first I thought that my goldfish-brain just couldn't remember it. But then I even wrote it down and I am now sure that I had to reset my password at least three times in the last two days, even though I am absolutely positive that I had my password correctly. I can't see anything that needs to be set to "trusted" in noScript (stepmodification.org is set to trusted).
      Does anyone know what could be the cause of this?
      Edit: I am on Firefox 90.0.2
    • By dreadflopp
      As the title says, the template needs to be fixed since this text is injected into other packs:
       
      https://wiki.step-project.com/index.php?title=Template:Pack&action=history
      https://wiki.step-project.com/index.php?title=Template:Pack&action=edit&section=T-2
    • By Helidoc
      Seems the Wiki decided to take Thanksgiving off :) Getting a 503 off of any page I attempt to go to.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.