Jump to content
  • 0
z929669

Creating Mod Topics

Question

Recommended Posts

  • 0
17 minutes ago, TechAngel85 said:

Awesome! :dancingbanana:

I also added a simple <hr> button to replace that terrible paginator thing:


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Majorman said:

flat,1000x1000,075,f.u2.jpg

;)

When you are creating your mods, you should probably tag each with the guide version you intend them to be introduced (1.1.0 I think). This will allow you to consolidate those mods by clicking on this tag and also provides a reference as to what guide the mod was under consideration if accepted/dropped. Also, you should prefix with testing or accepted while tagging. If you wind up dropping a mod from a previous guide version, you should replace with 'dropped' prefix and tag with the guide version from which it was dropped (then there would be two different version tags, which is fine. one for the guide for which it was accepted, and one for the guide from which it was dropped).

No big deal if you haven't been doing this, but it helps with sorting things out down the road. I will see about getting all of this written up somewhere for reference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Ruedii
      I'm logged into the forum with my new account, and the login won't work for the wiki.

      I'd like to add some comments to suggest corrections and additions to the Skyrim ini and general ini sections. 

      One correction is on the "u" prefix:  This means unsigned integer.
    • By g96968
      When creating a new account, forum.step-project.com is sending the following validation link:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global§ion=register&do=05
       
      where it should be:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global&section=register&do=05
       
      Similarly, the auto validation link is broken:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global§ion=register&do=auto_validate&uid=xxxx&aid=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
       
      but it should be:
      https://forum.step-project.com/index.php?app=core&module=global&section=register&do=auto_validate&uid=xxxx&aid=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
       
      Finally, the https interface is open with a bad certificate and an admin management access. Even if you don't care about secure access, you should at least close down that interface since it's a separate running instance. Alternatively if you're using it for admin operations you should assign a non-default port so it won't get accessed by mistake.
    • By hishutup
      Is anyone else getting this(links to copy) because its pretty annoying?
       
      EDIT: *sigh* relaunching chrome fixed it. 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.