Jump to content
  • 0
cloud

Installing mods with installers with MO2 - The content of <data> does not look valid.

Question

Hi, 

So I'm trying to get back into Oblivion, and I'm using MO2 to manage my mods this time around. I've installed manual mods just fine and they work, however when some mods are giving me this error the error of "The content of <data> does not look valid. If I click okay, it gives me, "This mod was not probably set up correctly, most likely it WILL not work. You should first correct the directory layout using the content-tree." Is there something I need to tick in the settings to fix, or is this the fault of the mod? When I was using NMM for Oblivion, it worked with no issues. I should also note that HGEC was installed earlier with the installer working as normal.

 

 

 

thecontentof.PNG

contenttree.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Read the Readme to install it correctly. The mod archive is not set up for easy installation, so you will need to manually set the correct data directory structure. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.