Jump to content

Recommended Posts

Hello,

somehow I can't get TexGenx64 3.0 to run - 2.8 worked fine for me, too.

Whatever options I choose, TexGen always stops after one texture (which it doesn't even save ...):

 

[00:00] Creating textures
[00:01] Creating texture E:\Tools\DynDOLOD\TexGen_Output\Textures\lod\bridge01lod with E:\Tools\DynDOLOD\Edit Scripts\DynDOLOD\Render\Objects\lod\bridge01lod.nif
[00:10] Computer says "Exit TexGen, check log or restart?"
[00:13] User says "Check log"

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hello,

somehow I can't get TexGenx64 3.0 to run - 2.8 worked fine for me, too.

Whatever options I choose, TexGen always stops after one texture (which it doesn't even save ...):

 

[00:00] Creating textures
[00:01] Creating texture E:\Tools\DynDOLOD\TexGen_Output\Textures\lod\bridge01lod with E:\Tools\DynDOLOD\Edit Scripts\DynDOLOD\Render\Objects\lod\bridge01lod.nif
[00:10] Computer says "Exit TexGen, check log or restart?"
[00:13] User says "Check log"

 

Upload these files to a file service or pastebin:

..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_log.txt

..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_Debug_log.txt

..\DynDOLOD\bugreport.txt  (may not exist)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi, I got this error when I tried to generate LODs in DynDOLOD 3. Didn't get this on the 2.8 version. I see that it is related to the Forgotten Seasons CC, but this isn't fixable by me according to SSEdit. Do I fix this by unchecking the worldspace in DynDOLOD?
Sorry if this is the wrong place to post this.
[Main Instruction]
Unresolved FormID [0500091C]
 
[Content]
Scripts Script Properties Property Value Object Union Object v2 FormID [0500091C]  
cctwbsse001-puzzledungeon.esm might be the wrong version. 
Error in cctwbsse001-puzzledungeon.esm DLCDwarvenPuzzleDungeon_StaffPedestal "Altar of the Seasons" [ACTI:05000883]

 

Should work with Alpha-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clefj's Winterhold.

I have had no luck yet to replicate the issue. Will probably need to replicate more of all the plugins/patches around that mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would this be possible in VR?  I recognize you have no control over the fact that No Grass in Objects and its requirements are SSE - only, but what if I ran the pre-cache on SSE using the same grass mod, and then used the resulting .CGID grass cache file to generate VR Dyndolod?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In alpha 3 I'm getting the error "Access violation at address 00000000014EB999 in module 'DynDOLODx64.exe'. Read of address 0000000000000000.".

 

Here's my bugreport.txt: https://pastebin.com/0gP50Hzi
 

here's the log, which pastebin thinks is offensive for some reason: https://pastebin.com/zFT4JLyb

Edited by DarthVitrial

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hello,

somehow I can't get TexGenx64 3.0 to run - 2.8 worked fine for me, too.

Whatever options I choose, TexGen always stops after one texture (which it doesn't even save ...):

 

[00:00] Creating textures
[00:01] Creating texture E:\Tools\DynDOLOD\TexGen_Output\Textures\lod\bridge01lod with E:\Tools\DynDOLOD\Edit Scripts\DynDOLOD\Render\Objects\lod\bridge01lod.nif
[00:10] Computer says "Exit TexGen, check log or restart?"
[00:13] User says "Check log"

 

Same problem happens before.

I tried to change my Windows system language to American English then the problem is gone and Texgen.exe works as usual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting a "Access violation at address 000000000112DB2F in module 'DynDOLODx64.exe'." after starting DynDOLODx64.exe

 

Click the button "Help for this message".
 
Upload these files to a file service or pastebin:
..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_log.txt
..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_Debug_log.txt
..\DynDOLOD\bugreport.txt  (may not exist)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would this be possible in VR?  I recognize you have no control over the fact that No Grass in Objects and its requirements are SSE - only, but what if I ran the pre-cache on SSE using the same grass mod, and then used the resulting .CGID grass cache file to generate VR Dyndolod?

Probably, however, the grass positions, density etc. won't match between the cached files and the auto generated grass.

 

It may be possible to have rename the CGID files just to GID and have the game load them with bAllowCreateGrass=0 bAllowLoadGrass=1.

 

However, in Skyrim SE the vanilla GID files are the wrong format, so allowing to load vanilla grass GID files had visual problems and CTD. No idea about VR. If it has the same problem you need to make sure that all vanilla GID files are replaced. They are in Skyrim - Misc.bsa

 

The billboard Grass LOD costs a lot FPS.

Same problem happens before.

I tried to change my Windows system language to American English then the problem is gone and Texgen.exe works as usual.

https://forum.step-project.com/topic/15348-dyndolod-300-alpha-3/page-2?do=findComment&comment=243788

Share this post


Link to post
Share on other sites

In alpha 3 I'm getting the error "Access violation at address 00000000014EB999 in module 'DynDOLODx64.exe'. Read of address 0000000000000000.".

 

Here's my bugreport.txt: https://pastebin.com/0gP50Hzi

 

here's the log, which pastebin thinks is offensive for some reason: https://pastebin.com/zFT4JLyb

Also upload ..\DynDOLOD\Logs\DynDOLOD_SSE_Debug_log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have some problems with the new version.

I.

Big cities seem to disappear on the world map https://i.postimg.cc/B6HKjRFt/screens3hot.png and when viewed from afar https://i.postimg.cc/Pqt6dzvg/saaacreenshot.png

I've set uGridsToLoad = 5, uLargeRefLODGridSize = 5 and uGridsToLoad = 7, uLargeRefLODGridSize = 11. But the problem persisted.

II.

About LOD Grass https://i.postimg.cc/yNGs9dK8/screenshot.png

I have set DynDOLODGrassMode = 2 in GrassControl.config.txt and Grass = 1, GrassLargeReference = 1 in DynDOLOD_SSE.ini. It seems that the grass does not load at long distances. I also successfully created Grass Cache as instructed by meh321.

I send you a diary

DynDOLOD_SSE_log: https://pastebin.com/vXCmzZ3L

TexGen_SSE_log: https://drive.google.com/file/d/1pLf0vFoNeZ_QEk8nOXfEpiY38gigHLJP/view?usp=sharing

TexGen_SSE_Debug_log: https://drive.google.com/file/d/11618JqxlB5h1UygqJkmzhgumXxtGy6rk/view?usp=sharing

GrassControl.config.txt: https://pastebin.com/MCC6T7z9

Skyrim.ini: https://pastebin.com/WZ6Zkfqm

SkyrimPrefs.ini: https://pastebin.com/nz7cQ7sC

Complete diary of DynDOLOD: https://drive.google.com/drive/folders/15pjSq4epr83DeyjXr9GihJDLMRj-Idj7?usp=sharing

 

I have no problems with version 2.87. Maybe I was wrong somewhere in version 3.0

Thank you very much.

Edited by ntluan_vn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upload these files to a file service or pastebin:

..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_log.txt

..\DynDOLOD\Logs\TexGen_SSE_Debug_log.txt

..\DynDOLOD\bugreport.txt  (may not exist)

Happened with Alpha-3 as well:

TexGen_SSE_log: https://pastebin.com/NcuWXQAY

TexGen_SSE_Debug_log: https://pastebin.com/y8sDHUbZ

bugreport: https://pastebin.com/37LFy9n5

 

Same problem happens before.

I tried to change my Windows system language to American English then the problem is gone and Texgen.exe works as usual.

That actually helped. TexGen finished, but with some errors. It couldn't find wrtreefloweringbranch01.dds and reachtreebranch01(_n).dds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.