Jump to content
  • 0
ArchmageJzargo

LOOT Not Showing Mods Through Mod Organizer

Question

Hi, I am trying to use LOOT through Mod Organizer, however whenever it launches, it only displays the main vanilla SSE files, not any mod plugin files.

I am using 2 mod plugins just to test currently and LOOT is unable to detect them.

When I startup Mod Organizer, it asks me every time whether or not I want to use portable folder or create a new instance, I  prefer using the MO folder, but it shows this every time. I don't know if this is part of the problem or not.

Now if I manually install the mod and copy the files from the raw downloaded zipped files into the Skyrim Data folder, and then run LOOT independently of MO, it shows the plugins just fine.

I'm using Mod Organizer version 2.0.8.3b and LOOT 0.11.0

I put some screenshots if they are any help.

Please and thanks.

 

https://imgur.com/a/RSk3k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

This is a more in-depth discussion on this matter.

 

The most likely culprit is the 'Gamebar' in the latest update of Win10, scroll to the last few posts and follow the steps there or go to the "Tricky software" link in my signature.

In any case. in the future, please post your logs so we can diagnose those, they are designed for that purpose and are much better than screenshots.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well I am using Windows 7 >.>

Here are my log files

 

[spoiler=C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\ModOrganizer.ini][General]
selected_profile=Default
ask_for_nexuspw=true
gameName=Skyrim Special Edition
gamePath=C:\\Games\\Steam\\SteamApps\\common\\Skyrim Special Edition
first_start=false
group_state=0
window_geometry=@ByteArray(\x1\xd9\xd0\xcb\0\x2\0\0\0\0\x1\x46\0\0\0\xc3\0\0\x4\xf3\0\0\x3\xae\0\0\x1N\0\0\0\xe1\0\0\x4\xeb\0\0\x3\xa6\0\0\0\0\0\0\0\0\a\x80)
window_split=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\x1\0\0\0\x2\0\0\x3\xde\0\0\x2\xa8\x1\xff\xff\xff\xff\x1\0\0\0\x1\0)
log_split=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\x1\0\0\0\x2\0\0\x2\x62\0\0\0\x64\x1\xff\xff\xff\xff\x1\0\0\0\x2\0)
browser_geometry=@ByteArray(\x1\xd9\xd0\xcb\0\x2\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x3\xef\0\0\x2\xed\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x3\xef\0\0\x2\xed\0\0\0\0\0\0\0\0\a\x80)
filters_visible=false
selected_executable=3

[PluginPersistance]
Python%20Proxy\tryInit=false

[customExecutables]
1\title=Skyrim Special Edition
1\custom=false
1\toolbar=false
1\ownicon=false
2\title=Skyrim Special Edition Launcher
2\custom=false
2\toolbar=false
2\ownicon=false
size=3
3\title=LOOT
3\custom=true
3\toolbar=false
3\ownicon=false
3\binary=C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/LOOT Tool/LOOT.exe
3\arguments=
3\workingDirectory=C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/LOOT Tool
3\steamAppID=

[recentDirectories]
size=2
1\name=editExecutableBinary
1\directory=C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/LOOT Tool
2\name=editExecutableDirectory
2\directory=C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer

[settings]
language=
log_level=0
compact_downloads=false
meta_downloads=false
use_prereleases=false
download_directory=B:/Games/Skyrim/Mods
nexus_login=false
offline_mode=false
use_proxy=false
load_mechanism=0
nmm_version=0.61.13
hide_unchecked_plugins=false
force_enable_core_files=true
display_foreign=true

[Plugins]
Basic%20diagnosis%20plugin\check_conflict=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_errorlog=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_font=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_missingmasters=true
Basic%20diagnosis%20plugin\check_overwrite=true
Basic%20diagnosis%20plugin\ow_ignore_empty=false
Basic%20diagnosis%20plugin\ow_ignore_log=false
FNIS%20Checker\enabled=false
FNIS%20Checker\sensitive=false
Fomod%20Installer\enabled=true
Fomod%20Installer\prefer=true
Fomod%20Installer\see_disabled_mods=false
Fomod%20Installer\use_any_file=false
INI%20Editor\associated=true
INI%20Editor\external=false
Python%20Proxy\enabled=true
Python%20Proxy\python_dir=
Simple%20Installer\enabled=true
Simple%20Installer\silent=false

[pluginBlacklist]
size=0

[geometry]
modList=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\a\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\bT\0\0\0\x3\0\0\0\x2\0\0\0\n\0\0\0\x6\0\0\0\n\0\0\0\x4\0\0\0\n\0\0\x2\x13\0\0\0\b\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x14\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\b\0\0\x1\x15\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0P\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x41\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x37\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x36\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)
espList="@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x2\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1Z\0\0\0\x4\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x64\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x4\0\0\0\xa1\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x32\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0;\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0L\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\0)"
dataTree=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1I\0\0\0\x2\x1\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\x90\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x2\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\xe5\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)
downloadView=@ByteArray(\0\0\0\xff\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x1Q\0\0\0\x3\x1\x1\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\x64\xff\xff\xff\xff\0\0\0\x81\0\0\0\0\0\0\0\x3\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x64\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\0\x89\0\0\0\x1\0\0\0\0\0\0\x3\xe8\x1)

 

 

[spoiler=C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\logs\mo_interface.log]12:37:34 [D] start main application
12:37:34 [D] data path: C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer
12:37:34 [D] Working directory: C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer
12:37:34 [D] initializing core
12:37:34 [D] usvfs log messages are written to C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/logs/usvfs-2017-08-19_16-37-34.log
12:37:34 [D] initialize plugins
12:37:34 [D] looking for plugins in C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\plugins
12:37:34 [D] loaded plugin "check_fnis.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "diagnose_basic.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_fallout3.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_fallout4.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_falloutNV.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_oblivion.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_skyrim.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "game_skyrimse.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "inieditor.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_bain.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_bundle.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_fomod.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_manual.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_ncc.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "installer_quick.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "pyCfg.py"
12:37:34 [D] loaded plugin "plugin_python.dll"
12:37:34 [D] loaded plugin "preview_base.dll"
12:37:34 [D] downloads after refresh: 108
12:37:34 [D] no plugin splash
12:37:34 [D] managing game at C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition
12:37:34 [D] setting up configured executables
12:37:34 [D] configured profile: Default
12:37:34 [D] initializing tutorials
12:37:34 [D] loaded language en-US
12:37:34 [D] interface Wireless Network Connection seems to be up (address: 2607:fea8:4d60:568::9)
12:37:34 [D] reading save games from C:/Users/Nightingale/Documents/My Games/Skyrim Special Edition/Saves
12:37:34 [D] displaying main window
12:37:34 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\modlist.txt saved
12:37:38 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\initweaks.ini saved
12:37:38 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\plugins.txt saved
12:37:38 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\loadorder.txt saved
12:37:38 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:37:53 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\initweaks.ini saved
12:37:53 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:37:54 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:38:56 [D] reading save games from C:/Users/Nightingale/Documents/My Games/Skyrim Special Edition/Saves
12:40:03 [W] QWindowsWindow::setGeometryDp: Unable to set geometry 604x369+495+396 on QWidgetWindow/'AboutDialogWindow'. Resulting geometry: 604x381+495+396 (frame: 8, 30, 8, 8, custom margin: 0, 0, 0, 0, minimum size: 499x301, maximum size: 16777215x16777215).
12:40:03 [W] QWindowsWindow::setGeometryDp: Unable to set geometry 604x369+495+396 on QWidgetWindow/'AboutDialogWindow'. Resulting geometry: 604x381+495+396 (frame: 8, 30, 8, 8, custom margin: 0, 0, 0, 0, minimum size: 499x301, maximum size: 16777215x16777215).
12:40:13 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\initweaks.ini saved
12:40:13 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:40:14 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:44:10 [D] save C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/webcache/cookies.dat
12:44:10 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\initweaks.ini saved
12:44:10 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
12:44:10 [D] save C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/webcache/nexus_cookies.dat

 

 

[spoiler=C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\nxmhandler.ini][handlers]
size=2
1\games=skyrimse
1\executable=C:\\Games\\Steam\\SteamApps\\common\\Skyrim Special Edition\\Mod Organizer\\ModOrganizer.exe
2\games="oblivion,fallout3,fallout4,falloutnv,skyrim,skyrimse,other"
2\executable=C:\\Games\\Steam\\SteamApps\\common\\Skyrim Special Edition\\Mod Organizer\\nxmhandler.exe

 

Edited by ArchmageJzargo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Add the argument to the LOOT entry in the INI:

"--game=Skyrim Special Edition"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ugh...it's still not working, I tried putting that into both the .ini file and in the Mod Organizer Modify Executables Arguments line.

It opens up the LOOT window and it's totally blank, and then opens up an internet browser page which is also blank >.>

 

I tried using the other argument from that other thread you posted with the double quotes, that also changes nothing and LOOT still doesn't show the mod plugins.

The built in LOOT using the Sort button kind of works, but I don't know if that thing knows the proper load order for the mods as the actual LOOT does.

I don't know what to do :(

Edited by ArchmageJzargo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just to be clear it should look like this:

--game="Skyrim Special Edition"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you are still getting the blank screen try adding this to the arguments:

--single-process

Also the "" can be like either @GSDFan or I described it, the important thing to remember is that you need them after the argument processor: -- this is so the spaces are viewed as part of the argument, not a terminator.

 

Thus "game=Skyrim Special Edition" is identical to game="Skyrim Special Edition"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried putting "" after the --, however somehow the .ini keeps self changing it's self to put the quotes around the entire thing, before the --

I'd rather not have to go to Windows 10 just to fix this >.>

Edited by ArchmageJzargo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you're looking at the INI it will appear as this:

arguments="--game=\"Skyrim Special Edition\""

However as I said the blank screen issue is resolved by others by placing the:

--single-process

argument in the settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Am I supposed to have, arguments="--game=\"Skyrim Special Edition\"", in the INI?

And then, --single-process, through the modify executables options?

Because if I change one, then the other also changes with it, I can't the INI only use the first argument and the settings use the second >.>

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just edit it in the 'Settings' dialogue, much easier to do. If you must edit the INI this is what you will have:

4\binary=D:/Games/Utils/LOOT/LOOT.exe
4\arguments="--game=\"Skyrim Special Edition\" --single-process"

Of course the paths will be different, but you get the idea. ::):

 

The entire argument is encapsulated in quotes, but this is an internal MO setting to tell it to read these things "as is". The actual text string "Skyrim Special Edition" needs the slashes before each quote so that the "" are read as part the string, otherwise the spaces will break it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ahh.. Nothing is working :(
I don't know what the heck is wrong with this thing. Old Skyrim used to work just fine with this thing, and even SSE when it came out.

I try literally everything I can and the mods just don't show :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In the log you posted above there is an entry saying it is also creating the: usvfs-2017-08-19_16-37-34.log.

Please delete ALL logs and then post the contents of ALL the new ones created. There should be at least 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

[spoiler=C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\logs\mo_interface.log]18:13:08 [D] start main application
18:13:08 [D] data path: C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer
18:13:08 [D] Working directory: C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer
18:13:08 [D] initializing core
18:13:08 [D] usvfs log messages are written to C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/logs/usvfs-2017-08-26_22-13-08.log
18:13:08 [D] initialize plugins
18:13:08 [D] looking for plugins in C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\plugins
18:13:08 [D] loaded plugin "check_fnis.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "diagnose_basic.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_fallout3.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_fallout4.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_falloutNV.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_oblivion.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_skyrim.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "game_skyrimse.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "inieditor.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_bain.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_bundle.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_fomod.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_manual.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_ncc.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "installer_quick.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "pyCfg.py"
18:13:08 [D] loaded plugin "plugin_python.dll"
18:13:08 [D] loaded plugin "preview_base.dll"
18:13:08 [D] downloads after refresh: 108
18:13:08 [D] no plugin splash
18:13:08 [D] managing game at C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition
18:13:08 [D] setting up configured executables
18:13:08 [D] configured profile: Default
18:13:08 [D] initializing tutorials
18:13:08 [D] loaded language en-US
18:13:08 [D] interface Wireless Network Connection seems to be up (address: 2607:fea8:4d60:568::5)
18:13:08 [D] reading save games from C:/Users/Nightingale/Documents/My Games/Skyrim Special Edition/Saves
18:13:08 [D] displaying main window
18:13:08 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\modlist.txt saved
18:13:26 [D] save C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/webcache/cookies.dat
18:13:26 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\initweaks.ini saved
18:13:26 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\plugins.txt saved
18:13:26 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\loadorder.txt saved
18:13:26 [D] C:\Games\Steam\SteamApps\common\Skyrim Special Edition\Mod Organizer\profiles\Default\lockedorder.txt saved
18:13:27 [D] save C:/Games/Steam/SteamApps/common/Skyrim Special Edition/Mod Organizer/webcache/nexus_cookies.dat

 

 

The other one usvfs-2017-08-26_22-13-08 is just completely blank, nothing in there.

Edited by ArchmageJzargo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So are you now saying LOOT doesn't even load? Even if it does start and shows the incorrect plugin list there should be a log to show this.

Are you sure you have no other software running that is interfering with MO's functionality, as per my link referred to earlier?

 

If there are none please try this. Uninstall both MO and LOOT and install away from your Steam library. Just place them in their own folders off the root directory, or off the "Games" folder. e.g. C:\Games\MO, C:\Games\LOOT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By irisquexo
      Hi guys I'm new here so hopefully this is the right place to post this.
       
      When I try launching Skyrim SE through Mod Organizer 2 I get the error "REL/Relocation.h(567): failed to open file"
       
      Before this error I was getting the error "REL/Relocation.h(548): failed to open file" but I uninstalled and reinstalled the engine fixes and SKSE libraries. After doing that and relaunching I get the error I mentioned above. Do you guys know what I could have done wrong? I'm really new to messing with mods so it's probably something I did wrong... I've made sure all plugins are enabled and all mods are installed with their masters except for the ones below because I can't find the appropriate mod that goes with it so maybe that could also be the issue. I'm pretty sure I have "Blues Skyrim" but the creator renamed it so that's why MO2 is detecting it as missing. Idk if that's the case with the other ones though.
       
      Missing masters:

      Master                                                                               Required By
       
      Blues Skyrim.esp                                                              Eli_Breezehome [PATCH - DOS (Director's Cut) SE VER1.4] (STD).esp
       
      Skyrim Better Roads - All In One - Merged.esp                Settlements Expanded SE - Skyrim Better Roads Patch.esp, Skyrim Better Roads - All In - One - Merged - PATCHED.esp
       
      Soljund's Sinkhole.esp                                                      Settlements Expanded SE - Soljunds Sinkhole Patch.esp
       
      Tes Arena - Skyrim Frontier Fortress.esp                         Settlements Expanded SE - Legendary Cities Patch - AIO.esp
       
      Whistling Mine.esp                                                           Settlements Expanded SE - Whistling Mine Patch.esp
       
       
       
      also another problem is when I run LOOT it gives me the error 
       
      Loot failed to run
      Errors:
      Cyclic interaction detected: ELE_SSE.esp --[Master]-> SoS_ELE_Patch.esp --[Group]-> Luminosity Lighting Overhaul.esp --[Master]-> SoS_Luminocity_Patch.esp --[Group]-> ELE_SSE.esp
       
       
       
      If anyone knows what I could do to fix this, that would be amazing. Thank you


    • By JackGee
      Hi there peoples,

      First time posting, so if this isn't allowed please just let me know. Looking for a bit of support, as been scratching my head for ages now and getting nowhere.

      I have used MO2 + xEdit in the past and never had any issues with it. However, decided to mod Fallout NV again. When trying to run FNVEdit through MO2, it doesn't seem to complete the action as LOOT tells me after cleaning that it still needs cleaned. I have made sure the installation directory for MO2 isn't in the Fallout folder. It's all on my C drive (SSD). Tried running as admin ect. Clearing read only. Just can't seem to get it working.

      Any advice or help is appreciated.

      Thanks 
    • By Kattmandu
      Since the release of Anniversary Edition, I renamed my Skyrim SE installation folder from 'Skyrim Special Edition' to 'Skyrim Special Edition Classic' before updating the game on Steam.  So now I have both folders in Steam\steamapps\common.
      I have setup MO2 to have two different instances of Skyrim SE (one being Anniversary Edition and the other being just before Anniversary Edition).  I'm using the same Base Folder (F:/Tools/MO2Base/Skyrim) for both instances so I don't have duplicate mods using up disk space.  However, I did create unique subfolders for 'Profiles' and 'Overwrite' (e.g. %BASE_DIR%/AE/profiles and %BASE_DIR%/SE/profiles).
      So, now I have FNIS installed and when I run it through the 'Skyrim Special Edition' instance, it runs as expected.  When I switch to the 'Skyrim Special Edition Classic' instance, FNIS gives me the following warning...
      FNIS Behavior V7.6   11/14/2021 2:35:15 PM
      Generator: F:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition Classic\data\tools\GenerateFNIS_for_Users\GenerateFNISforUsers.exe
      Skyrim SE 64bit: ??.??.?? - F:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\ (Steam)
      >>Warning: Expected generator path: F:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\data\tools\GenerateFNIS_for_Users not found<<
      I'm also getting similar pathing error when trying to run DynDOLOD through MO2...
      Error: Can not find DynDOLOD Resources SE core files to create improved LOD.
      Current Data path F:\Games\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\
      Is there a way to run these utilities through MO2 with Skyrim SE being in a folder other than 'Skyrim Special Edition'?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.