Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Almyt

DynDOLOD Freezing => Not responding at "creating atlas textures ...."

Question

So I'm at the final steps of "S.T.E.P (Extendend)" Installation , I have all the mods listed there , only replaced XP32 with XPMSE .   

 

> run DynDOLOD using Mod Organizer (1.3.11)  

> press ok after script > press "Advanced >>>"  

> tick candle box  

> select all worlds  

> press medium  

> click OK  

> and for about 2 minutes it works but it ends up not responding after the "Creating atlas textures E:\DynDOLOD\DynDOLOD_Output\Textures\DynDOLOD\LOD\DynDOLOD_Flat_Atlas_Tamriel.dds from 11 textures"   

( I DID NOT USE MY COMPUTER AT ALL, I TRIED IT AGAIN AFTER DELETING THE "DynDOLOD_Output" FOLDER AND IT DID THE SAME).  

 

I did try waiting 40+ mins (both times) and nothing happend and I checked the task manager and DynDOLOD service was not using any resources at all .

The DynDOLOD TexGen run went well though (I think .. I only got a texture folder into output special mod folder)

 

Modwatch

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I FIXED THIS :

Removed Gildergreen Regrown from my modlist

Deleted old LOD Textures

Uncheck BirdsHFClean.esp

Uncheck Bashed Patch.esp

Redone TexGen

Redone DynDOLOD and it worked in 7 minutes 

reactivated BirdsHFClean.esp

reactivated Bashed Patch.esp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.