Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Dr_Herbert_West

Need Help Resolving A Bashed Patch Error

Question

I have been setting up FALNV and have finally reached the last steps and have run into a wall while making the bashed patch and would not have the first clue as to where to start. I am using the FALNV guide with the only extra mod being AG Supplementary Uniques and the Extra SPECIAL mods.

 

Below is the error readout that Wyre Flash gives me whenever I attempt to make the patch:

 

Loading: 01009253..NVDLC04ArmorDusterCourier..ARMO.BMDT..5..

Error in Machienzo Merged Mods.esp

Traceback (most recent call last):

  File "bash\basher.pyo", line 5842, in Execute

  File "bash\bosh.pyo", line 21024, in scanLoadMods

  File "bash\bosh.pyo", line 8009, in load

  File "bash\bosh.pyo", line 6960, in load

  File "bash\bosh.pyo", line 7062, in loadData

  File "bash\bosh.pyo", line 1958, in __init__

  File "bash\bosh.pyo", line 1534, in initRecord

  File "bash\bosh.pyo", line 1756, in __init__

  File "bash\bosh.pyo", line 1819, in load

  File "bash\bosh.pyo", line 1967, in loadData

  File "bash\bosh.pyo", line 1563, in loadData

  File "bash\bosh.pyo", line 1097, in loadData

  File "bash\bosh.pyo", line 554, in unpack

struct.error: unpack requires a string argument of length 8

 

 

Any help or ideas would be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Open that plugin in FNVEdit and check it for errors. Go to the FormIDs of the errors and take some screens if you can.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I scanned the file for errors but NVE did it not seam to find anything (No messages popped up) here is the screenshot for the FormID that is causing the errors (01009253)

 

post-11006-0-24340300-1488700497_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ARMO without model and other essential data? Scrap that mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Something went wrong with the merge of those mods. I just checked mine and that record was correct. Maybe redo that merge and see if it happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having a similar issue with Unofficial Patch Plus.  Did you find a fix for it?  Right now, I just turned off UOP+ while I built my Bashed Patch, then turned it back on.  

Edited by Barachiel

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having a similar issue with Unofficial Patch Plus.  Did you find a fix for it?  Right now, I just turned off UOP+ while I built my Bashed Patch, then turned it back on.  

Hey Barachiel, the guide says to deactivate the UOP+ plugins for the time of rebuilding the patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Heh, I missed that part.  Well, good to know my instincts are right then.

 

Honestly, I'm tempted to drop the thing.  I went to the mod author's page looking for help, and he was very condescending to other people who brought it up, insisting the fault was Wrye Flash's.  Maybe it is, maybe it isn't, but when I see mod authors being ******s, it makes me not want to use their work.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.