Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
FlyingFox

Crash when running external application a second time

Question

Hi, I just downloaded and installed a fresh copy of Fallout 4 and Mod Organizer 2.0.8.3.

It seems to work pretty well at first glance, but I've run into an issue with launching an external app from MO (FO4edit, wrye bash, LOOT, ...). The first time it works fine, but after doing some stuff, closing the app and opening another (or the same one), MO crashes.

For example:

- Launch MO

- Launch xEdit

- Edit a plugin

- Close xEdit and save the plugin

- Open xEdit again --> crash

 

I have both the steam folder and MO installed away from program files (a separate drive), and this problem occurs both with FO4 and SSE, portable MO or not.

Maybe this is a known bug that I managed not to read about anywhere.

 

Any advice is welcome, and keep up with the good work.
Edit: it turns out, it also crashes simply when closing MO after using xEdit
Edit 2: Apparently, this issue is already known. Don't know how I could have missed it.
Edited by FlyingFox

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By primem0ver
      I am pretty frustrated with SSEEdit lately.  There is no 64 bit version with the latest download and I cannot get my older version (4.0.3h) to work anymore.  It keeps telling me there was an error and that editing is disabled.  I can't run scripts or anything.  (There IS NO ERROR in the log).  Was something changed?  Every time I try running 4.0.4 I get an out of memory error.  Whats more I can no longer post on Discord to get help.  I have to sign up?
       
      EDIT: More Info: Version 4.0.3h used to work fine without using the 64 bit version until a couple of weeks ago.  The 64 bit version seems to be working ok so I guess I will use that until I get an answer.   
    • By Vidistis
      Hello there, I've been trying to find a way to color the text for separators. The text color is either black and white, but sometimes it's black on a separator that shares the same color of others that have white text. I would really like to be able to control the color of both the separator bar and it's text.
    • By NomenNescio
      Short version: I have a complete list of cells copied to an .esp, and I don't want to have to go through and flag each one as Deleted individually. Is there a way to do this to all the cells in the .esp?
      Long version: I'm using a replacer for a dead shrub. The replacer makes it a much prettier 3D green shrub, but Bethesda placed the dead shrub in all kinds of caves and mines, so I want to remove it from those cells. Ain't nothing green supposed to be growing in there. So I found the shrub in xEdit, copied every reference over into an .esp and removed the ones that could realistically be home to lush green flora. I'm now left with looooong list of cells each with only a few Placed Objects of these shrubs, but going through them all and changing flags individually is gonna be a nightmare. So I'd much rather see if there is a way for me to do this across every cell I've copied?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.