Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ctd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • Announcements
    • Community Information
  • Supported Games
    • Fallout 3
    • Fallout 4
    • Fallout New Vegas
    • Morrowind
    • No Man's Sky
    • Oblivion
    • Skyrim Legendary Edition (LE)
    • Skyrim Special Edition (SE)
    • Supplemental Guides
    • Unsupported Games
  • Supported Tools
    • BethINI
    • Creation Kit
    • DynDOLOD & xLODGen
    • Mod Organizer
    • Post Processing
    • xEdit
    • Other Utilities
  • Mod Author Topics
    • Skyrim LE Mod Author Topics
    • Skyrim SE Mod Author Topics
  • General Discussion
    • Step Banter Inn
    • INI Tweaking
  • Step Website Support
    • Forum Support
    • Wiki Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


Nexus Mods


Website URL


Location


Favorite Mod(s)


Diamond in the Rough


Interests

Found 80 results

  1. I've modded Skyrim following the STEP guide back in March. I've played multiple characters/saved games since. I currently have a Character with 4 saves that for the most part crash to desktop(log attached) on loading the save: One is a quick save This is in Bleak Falls Sanctum I've managed to load the quick save once which promptly CTD when I tried to save again (still in Bleak Falls Sanctum) This only happened once and I cannot replicate this. The other three are auto saves One in Bleak Falls Sanctum The other 2 in Bleak Falls Barrow I have some very early (level 1) saves on the above character that still work, however I'd prefer if the above could be recovered. This crash is isolated to these saves, as all other Characters/Saves still work. No new mod installs or updates have occurred since the first STEP installation in March I've ran LOOT and tried sorting plugins Any help recovering these saves would be appreciated. crash-2022-05-18-12-23-25.log
  2. I completed the STEP guide, had everything running smoothly and added 4 more mods (Missives, Better Jumping, Immersive Patrols, Whose Quest Is it Anyway) to keep it started simple. Everything was running smoothly after that too, enough at least to get through bleak falls and back into Whiterun. I played several stats (as I often do) as well, so I was fairly confident it was good. Then, I forgot to open steam once, and mis-clicked to have MO open it. When that happened, I think steam might've updated the Skyrim files or verified them or something. Now, I get a CTD after random things, like world/door transitions, kill moves, or while in menu. Only thing I've done since the mishap, is run BethINI because I noticed vSync was back on. Here's my current plan to troubleshoot this. I'm going to start a new game and see if it's isolated to the save Remove the 4 added mods Try to find crash or debug logs somewhere Not sure. Anyone got any advice on how to make this go better?
  3. I am at my wit's end. Mod Organizer 2 won't start Skyrim Special Edition with SKSE, launcher, or just the game. Steam starts it up fine but with no mods. Every time I click 'Run' on any of these, the MO2 locked window pops up for a few seconds, my computer fans speed up as if the game is about to start, and then the fans go back to idle speed and the locked window disappears. This is the log: This is my load order from LOOT: There are two common fixes to this issue. The first is uninstalling vcredist x64 and x86 and restarting system, which I tried to no avail. There is also a known bug causing this with Immersive Jewelry which is fixed by deleting some .maya folders in Textures/Prvtl. Sadly, this did not fix the issue either. Any suggestions? I have no idea where to go as this is a fairly undocumented problem.
  4. Need help with fixing CTD problems. i've been modding my game for a year now with none of these issues and as of late been having crashes with "BSTextureDB" and "BSLightingShaderProperty". I already wanted to change my mods so i thought heck it i'll start from scratch. Done that but half way trough i still have the same problems. Almost every report names a deferent mod... SMIM, High Poly Project, my grass mod, Majestic Mountains, NPC Overhauls, ect... these mostly occurs at cities like Whiterun, Windhelm and Solitude, but isn't limited to it. The crash reports of the last 3 days are in the attachment area. Hope anyone could help me Crash_2021_9_18_12-16-3.txt Crash_2021_9_18_13-4-29.txt Crash_2021_9_18_14-49-5.txt Crash_2021_9_19_11-57-27.txt Crash_2021_9_19_12-4-6.txt Crash_2021_9_19_12-8-35.txt Crash_2021_9_17_11-3-8.txt Crash_2021_9_17_11-52-23.txt Crash_2021_9_17_13-10-20.txt Crash_2021_9_17_13-13-49.txt Crash_2021_9_17_13-58-12.txt Crash_2021_9_17_15-15-30.txt
  5. Recently switched to Win10 after playing SkyrimSE with mods on MO2 and Nexus Mod Manager on Win 7. Redownloaded all mods on MO2. When i try to start Skyrim SE or Skyrim SE script extender(skse64_loader.exe) through MO2(started as admin)-> crash on startup I only see a black window almost fullscreen labeled "Skyrim Special Edition" before it dissapears. No error. Crashing even with every mod disabled(In the plugins section) Starting skyrim SE or Script extender through the folder works. I can even get in the game and check my SKSE version. Everything is fine. But obviously no mods are loaded. I installed Skyrim on my F:\ and Mod Organizer on my C:\ SteamLibrary\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\SKSE.ini contains: [Display] iTintTextureResolution=2048 [General] ClearInvalidRegistrations=1 ;EnableDiagnostics=1 [Memory] DefaultHeapInitialAllocMB=768 ScrapHeapSizeMB=256 Same goes for AppData\Local\ModOrganizer\Skyrim Special Edition\mods\SKSE64 Data\SKSE\SKSE.ini As you can see i also added SKSE as a mod through MO2 I cleaned Update/Dawnguard/Hearthfires/Dragonborn.esm with the xEdit auto tool and manually removed a cell in a mod due to a error. The only warning in MO2 remaining is that there is Data in my Overwrite Path. Only the cleaned mod is inside aswell as a log from the AchievementsModEnabler mod is in the Overwrite Section. Appdata\Local\ModOrganizer\Skyrim Special Edition\crashDumps is empty. So what am i doing wrong? Any help is very appreciated Attached: Most recent log after crash from Appdata\Local\ModOrganizer\Skyrim Special Edition\logs usvfs-2021-09-19_16-34-51.log
  6. Hey there, I recently generated TexGen and DynDOLOD with no errors, but upon activating the esm and esp, any saves made after will instantly crash on load. Also, attempting to open those problematic save files in ReSaver gives a "Position Mismatch" error. Crash Log I've also attached a screenshot of the ReSaver error. I thought it might be the reference limit, but Engine Fixes doesn't warn me about getting close. Engine Fixes Log Engine Fixes Memory Log Any ideas on what could be the issue? I tried changing the Temporary line to 1, but my load order is so large it resulted in too many masters and failed. EDIT: I'm using DynDOLOD 3.00
  7. Game crashes when trying to load into the prisoner's cell in abandoned prison (live another life mod). Through process of elimination I figured out it's DynDOLOD Output that was causing the crashes. Through lots of research I eventually read the readme which says to hide the meshes folder in the output mod. That helped so then I did the rest of the steps which were to delete .bto files a group at a time to figure out exactly which one(s) caused the crashes. Unfortunately it seems a lot of .bto files are causing the crash, so maybe I did something wrong. Logs .bto files Is it okay to just play the game without those files? Is there something else I can do?
  8. I'm not certain I am doing this correctly so forgive me if I am not. After days of trying to figure out the cause, it seems the mod Trim The Fat - Hagraven (https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/32177) was causing a CTD for me while using DynDOLOD. The CTD was occurring between Fort Greymoor and North Brittleshin Pass. I followed the DynDOLOD-README steps in order to find the cause of the CTDs which pointed me to the following: Doing a search for the hagravenfenceXX.nif, I found that the Trim the Fat-Hagraven mod contained the last in my load order. Anyhow, I've started new games the past few days to be certain, ran the mod through NIF Optimizer, CAO, etc and nothing seems to make the mod work for me in my game so I got rid of it and reported it on the mod page. I wanted to report it here as well in the event someone else is having the same issues.
  9. Hello, I just did the guide and I am experiencing some weird problems. However before you start reading this, custom mods are involved so If you do not like that than do not continue beyond here. If you decide to continue, thank you very much . My problem does not happen without my custom mods.(Or at least not that often to really bother me.) I am not using any ENB at the moment. Specs Custom Stuff I did For Vokrii compability I have disabled Lock Overhaul mod and did few more things which were discussed here: https://forum.step-project.com/topic/14972-using-vokrii-compatibility/ In order to get Vokrii compatible I did: Another mods i added: Mod load Order Issue Description The issue seems to not be affected by Time factors. (Completely random. I can be doing almost anything. Time since the game has started does not matter either.) I think I am having a thing called "Game Freeze" (I think this because of https://forum.step-project.com/topic/3260-know-your-problem-what-is-the-difference-between-ctd-freeze-and-ils/) What happens is that my screen freezes. I can still hear Music and Sound Effects. If i tap ESC than I can hear sounds from the ingame options menu. This freeze also seems to completely lock my mouse into the game(I can not see it nor use it even if I alt-tab into another window.). The game needs to be killed from Task Manager(Which is done using keyboard because mouse is non functional). I can post logs, however I am not sure which are needed. Should I post skse64.log or PapyrusUtilDev.log or NetScriptFramework log ?
  10. These are all exclusively from the STEP guide. The issue however is that If I try to launch the game with all of them enabled it just kicks out of the main menu to black screen with some HUD elements showing. I have tried disabling chunks of the plugins and it will then load the menu normally however it seems to be an overall issue as the plugins disabled dont seem to matter as long as "enough" of them are. Things I have done; Cleaned all dirty mods including DLC (Deleted navmeshes still exist for all, uncertain on how to resolve) Unpacked all BSAs except vanilla, DCinteriors and FO3UP. Things I haven't done; Create a bashed patch Correct deleted navmesh records
  11. I have installed the following via instructional video by GamerPoets video ( ) ...I am using MO2 v2.2.2 DynDOLOD v2.76 package DynDOLOD v2.75 Resources package I ran LOOT and established load order then tested the entire mod load by playing the game prior to beginning the DynDOLOD install. I installed the 'Resources package' into MO2 and enabled I ran TexGen from MO2 excutable and zipped the output file and created a mod in MO2 and enabled I ran DynDOLOD from MO2 executable and zipped all resultant files and created a mod in MO2 and enabled At the bottom of my load order: DynDOLOD Resources SE v2.75 TexGen Out DynDoLod Out ____________________ When starting up the game, the very initial 'Bethesda gear' screen will display then it goes dark and CTD to desktop. The intro does not reach the main menu screen. Removing all elements of the DynDOLOD install the game starts normally. Not sure where to look for a definitive answer for this.
  12. This is my first post here, so if I am doing it wrong, I apologize. Anyway, so I've read a few posts with similar if not the same problem I am currently having, but they didn't seem to find a solution, or they did find one that didn't work for me. So I am asking, well at this rate, begging for help. xD I am relatively new to modding Skyrim, but I seem to be figuring it out well enough. I have only encountered this critical issue so far. As soon as the game loads up, it crashes. Sometimes right after the Bethesda logo and other times at the main menu screen. I spent hours going through my mods only to discover that it's the d3d9.dll file from ENB causing my CTD issue. If I remove it, everything works perfectly. If I have it in there, it does this. I've followed the STEP guide and made the alterations to my config files, and I've installed the Directx Runtimes. I spent seemingly ages to set up my Skyrim mods to go with the ENB, and it looked wonderful before this started happening. I'm just frustrated and confused about it at the moment. If anyone has any input, I greatly appreciate it.
  13. Hello everybody! I have a slight problem that my game is crashing ALOT when I fight bandits, trying to fight 2 bandits can make me reload the game as much as 6 times before I can actually get over with the fighting and not have my game CTD. So I would like if someone smarter then me could solve this, might have to much mods installed, might have a problem with OBIS aka "Organized Bandits In Skyrim" but I really love OBIS and I would like to keep the mod. So my Skyrim seems to be crashing alot when I fight bandits and I think it might be related to OBIS since my papyrus always have like 20 entries from OBIS that had gone wrong before CTD'ing but I really really love the mod and I was thinking that you have a way around this, maybe encounterd the same problem? Load Order: loadorder.txt Since I don't know how to upload the papyrus file I can just post the last lines. Papyrus.0 - Before the last 11 lines I get these 11 lines: [OBIS_SPAWN (68018DAA)].ObisFactions.OnInit() - "ObisFactions.psc" Line 30[05/08/2015 - 02:34:05AM] Error: Cannot call SetAlly() on a None object, aborting function call Papyrus.0 - The last 11 Lines look similar: [ (0009F811)].Faction.SetAlly() - "<native>" Line ?[OBIS_SPAWN (68018DAA)].ObisFactions.OnInit() - "ObisFactions.psc" Line 150[05/08/2015 - 02:34:06AM] Error: Cannot be an ally of a None faction If anyone need more information you have but to ask, I will check back in the morning, its currently 3:AM here and I gatz to sleep.and I used Mod Manager in-game to try to fix things and reduced the CTD by minimizing the "Number of Scans per Area: 10"I have "Bandits Self Delete: X" and "Randomize OBIS Spawns: X" checked everything else is minimum. Do I have to uninstall the mod to play or is there a way to fix this? Sorry for the inexperienced post.
  14. Started a reinstall of Skyrim and all the mods lately, haven't played since 2016. I decided to try using DynDOLOD this time, but I've run into a problem. I've only got about ten mods installed so far, but DynDOLOD stops responding at the 'preparing texture data' part of the process, around two and a half minutes in. I left it running overnight and it still hadn't done anything by morning, and I tried it a couple more times, but it consistently stops working at that point. TexGen worked fine. I'm running through MO2. Any feedback on how to solve this?
  15. Hi Sheson I'm having a very strange problem. Until recently, everything was running just fine, but in the past month or so I've had this issue that I can't get into any new lands using DynDOLOD without causing a CTD. This means mods such as going to Kirkmore in the "Haafstad and Border to High Rock" mod, Wyrmstooth, Falskaar, and Beyond Reach. Interestingly, I can get to Solstheim, but I haven't tried the Dawnguard "Falmer Valley" since I'm not that far along in the quests yet. If, for whatever reason, I do make it to a new land (if even just briefly), the system CTDs shortly after, and if I attempt to load any saves created in that land, the system CTDs immediately. I'm using MO2, and I also have Open Cities and therefore use the two-step process when running DynDOLOD. I also have a huge load order with more than 400 plugins and over 500 mods. I also use the Ultra Trees setup so I'm using TreeFullFallBack=0. I've tried all the steps you've posted, including all the advice you gave Alastor in the "ctd, ils and impossible to load game when i using DynDOLOD" thread. I also deactivated DynDOLOD and tried getting into the new lands. That works, so it seems the cause needs to be with DynDOLOD somehow (very possibly through an error on my end). What I've done so far is the following (without success, I'm afraid): Upgraded from DynDOLOD SSE 2.59 to 2.69Uninstalled BS Bruma, Haafstad (i.e Kirkmore), Nyhus, Falskaar, Gray Cowl of Nocturnal, Beyond Reach, and Mirai, leaving "only" Wyrmstooth, Clockwork, Temple of Black Rock, and Secret of Dragon Head for test purposes. So far, Clockwork seems to work fine (as does Solstheim), but Wyrmstooth CTDs, as did both Falskaar and Beyond Reach in the end. I haven't tried Black Rock or Dragon Head yet. It seems those mods don't really use DynDOLOD much, though.Started a completely new game and reran TexGen and DynDOLODRan the count_loaded_refs_in_load_order script but only had a little over 300k references, and this with DynDOLOD installedRan DynDOLOD with Temporary=1, and again with Temporary=0, just in caseRan DynDOLOD with TreeFullFallBack=0 and with TreeFullFallBack=1 (looks pretty horrible with TFFB=1, btw)Checked everything for missing NIFsChecked for Errors with SSEEditInstalled the Net Script Framework, but couldn't see anything in the crash dumps (then again, not really sure how to read those, either) It's very possible I missed something obvious, and I'd be glad to post any logs or dumps if it will help. Any advice is greatly appreciated.
  16. So I was playing Skyrim SE just fine until recently, the problem is the crashing doesn't coincide with the download of any mod, I've ran LOOT, made sure the loadorder.txt file matched MO2, verified integrity of gamefiles, tweaked my gpu settings, and uninstalled every mod I can find that anyone has had installed that has had this issue. I'm still freezing after about 5-15 minutes, I'm not very tech savy and I know everything I know from random google searches so it's possible I may have overlooked something. Every time I get forced back to the mod organizer screen the log at the bottom says lockedorder.txt saved or something like that. I don't honestly know what that means but what I think is the corresponding file only says "# This file was automatically generated by Mod Organizer.", the other .txt files in the same folder all say that with a bunch of other info. Again I don't actually know what I'm talking about, I just noticed that it was different that the other files but I have no idea if that means anything. Sorry if the post is unclear I am not good with English.
  17. I am starting a new game, when i using DynDolod i have many ctds and ils. I cannot load my save game (the game crash quickly if i try). I using MO 1 to manage the mods, but i have to use DynDOLOD 64 bits trought MO2 because the 32 bits version is always failed for a problem memory. What could be a problem? What can i do to resolve it?
  18. I recently reinstalled Skyrim Special Edition on my PC and decided to use MO2 after failing to use Vortex. Fell in love with how simple and easy it is, and I regret that I didn't use MO years ago or MO2 whenever it was released. I launched the game out of the SKSE 64 executable and realized that none of my plugins were loaded in so I did a quick google search and realized that I needed to launch SKSE out of MO2. When I tried, the game had a black screen for a second like it does right before it loads the intro screen, and then it just crashes. Back to MO2. I have tried tons of solutions online, but so far nothing has worked. I would really be thankful if someone could help me get this sorted out. Thanks.
  19. Hey guys. I started an attempt at a serious play-through a while ago after weeks trying to make a stable game with way too many mods. It's been going well until i came to windhelm where my game keeps crashing just outside the city. After doing some testing and research I concluded Dyndolod was to blame for this as without it i can go there just fine. I'm thinking it's a missing nif or something. Problem is it's a bit hard to locate and I don't want to have to enable and disable all my mods and run dyndolod + patchers over and over until i fix it. So i'm hoping someone else has run into this problem and knows the culprit. I know load order probably doesn't help much since it might be related to a mod without esp but I'll share mine anyway. https://pastebin.com/5L41F7yR I've also tried the advice of going through the Dyndolod readme and FAQ but i've ended up none the wiser. Below is my papyrus log, which I couldn't find anything in with my limited knowledge that could explain the issue. Any further advice? Also am I right to be concerned the log is pretty long or are lots of these errors to be expected in a heavily modded game? I also see references in there to missing esp files of mods i deleted before even starting my current playthrough, using mod organizer so i'm not sure why those are even being looked for as any trace of those should be gone from my game. Example: inigo. Do i have bigger issues than dyndolod? https://pastebin.com/BaHTmFpT
  20. So, I'm getting a crash when running DynDOLOD. https://shrib.com/?v=nc#HYAyAXgnQJcHPx0Xt6_i The last few lines are: Processing texture replacements[00:05:30.401] Preparing texture data[00:05:30.734] <Note: textures\terrain\lodgen\skyrim.esm\thicket01_000a7329_n.dds normal map not found, using flat replacement>[00:05:30.739] <Note: textures\terrain\lodgen\skyrim.esm\tundradriftwood01_000b8f53_n.dds normal map not found, using flat replacement>[00:05:31.301] Creating atlas textures E:\Skyrim_relatert\DynDOLOD\DynDOLOD\DynDOLOD_Output\Textures\DynDOLOD\LOD\DynDOLOD_DLC2SolstheimWorld.dds from 71 textures[00:05:54.184] <Error creating textures for atlas: Error creating normal mipmaps. One or more errors occurred>[00:05:59.234] [00:05:59.234] Exception in unit userscript line 345: One or more errors occurred[00:05:59.234] [00:05:59.234] Check log lines above the exception for additional hints. Check the FAQ and search official forum http://forum.step-project.com/forum/101-shesons-dyndolod-support/ for those errors. [00:05:59.234] [00:05:59.234] If problem persists, post error report with entire contents (not just the last couple lines) of ..\DynDOLOD\bugreport.txt and ..\DynDOLOD\logs\DynDOLOD_TES5_log.txt to official forum http://forum.step-project.com/forum/101-shesons-dyndolod-support/[00:05:59.235] Error: One or more errors occurred[00:05:59.340] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86689 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000690>[00:05:59.342] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86689 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000134>[00:05:59.343] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 000001C0>[00:05:59.347] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86825 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000310>[00:05:59.347] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000268>[00:05:59.348] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86689 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000000>[00:05:59.364] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000498>[00:05:59.370] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 000000FC>[00:05:59.371] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 000001F8>[00:05:59.375] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86825 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 0000039C>[00:05:59.380] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 000003F0>[00:05:59.385] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 0000063C>[00:05:59.396] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000604>[00:06:01.281] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 000001A4>[00:06:01.391] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E864EC in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000054>[00:06:03.400] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 00000070>[00:06:04.603] <Error creating textures for atlas: Access violation at address 00E86615 in module 'DynDOLOD.exe'. Read of address 0000001C>
  21. Okeydokey, so I've had a pretty much hassle free run with MO2, but recently decided to upgrade from the current release of MO2 2.16 to the brand spanking new 2.20beta8 because I wanted to use MO2 with Oblivion and I found out it could force OBSE to load, which I don't think 2.16 could. Well, Oblivion is an awful game and was uncooperative so I had to stick back to dealing with Wrye in order to install mods and such. But after I was done with Oblivion, I decided to load Skyrim SE back up and join the modern world, only for the game to immediately CTD when I attempted to load a save. I hadn't touched SSE since I fuddled around trying to stabilise Oblivion in order to get it to work. Also, every other game I had set up to be managed with MO2 was not making it past the load screen before it CTD'd. Other steam games are still working, as well as non steam games such as Minecraft; so I don't think it could be a memory problem (although I ran a diagnostic to be sure) and I don't think it is DirectX (although I downloaded the runtime again). In order to get Oblivion to run with Wrye, I had downloaded python, and in an attempt to get ENBs to work I had installed an older version of DirectX, which was uninstalled shortly after. Curiously, SSE runs fine through steam itself, as I could start a new game and the game remained stable. I have attempted to run the game through MO2 using a new profile with no mods, reverted back to 2.16, verified the game cache, deleted the ini files, ran mo2 as an admin, removed mods one by one, prayed, installed windows updates, disabled overlays upon overlays, sorted with LOOT over and over, searched the issue for at least three 3 google pages,; but to no avail. I am at my wits end, and I have no idea what could possibly causing this. The only thing I can think of is possibly a problem with the OS but I don't want to think about that yet. If anyone could help me, I will be extremely grateful. Anything you need I will do my best to help.
  22. Hi Sheson, I had DynDOLOD up and running just fine until recently, when my Skyrim SE suddenly started to crash whenever I would save (quicksave, autosave, or hard save) with DynDOLOD.esp activated in MO2. If the plugin is not active, then there is no crash on save. Whenever I attempt to save (whether indoors or outdoors), I would see the spinning wheel in the bottom right corner spins once before the game CTD's. In addition, afterwards, there would be a complete .skse co-save in my save folder, but only an ess.tmp for the actual save file. I can't find any information on anyone else having this issue. I have .NET script framework and SSE Engine Fixes installed if that helps, but the crash log for the former only says: "Unhandled native exception occurred at 0x7FF6816FAB51 (SkyrimSE.exe+136AB51) on thread 76316!". Have you ever heard of such a thing happening with DynDOLOD? Do you have an ideas as to what I could do/check? In addition, after I RTFM and read the readme, I went back and checked the DynDOLOD logs and found no missing meshes. I also enabled the papyrus debug log for DynDOLOD, but could find no trace of any attempts to load a possibly broken mesh within the last second before the CTD occurs. Also, I don't know if this is relevant at all, but the crashes started appearing as soon as I defeated the dragon and dragon priest at Shearpoint. My load order is at: https://modwat.ch/u/...iIchiro/plugins. Thanks in advance, TsarTalvin
  23. I installed skyrim se with mo2, all the other tools like fnis, bodyslid, dyndolod etc everthing run under mo2. At level 15 I was in Birnas oddments and then when I wont go out cdt. Then I locked in the papyrus log, I find the following, loading Version: 36 Init... couldn't allocate trampoline, no free space before image couldn't create codegen buffer. this is fatal. skipping remainder of init process. Registering functions... -done JSON Loading: Data/SKSE/Plugins/StorageUtilData/DynDOLOD_Worlds.json JSON Loading: Data/SKSE/Plugins/StorageUtilData/DynDOLOD_.json JSON: File does not exist, init empty root object... JSON Loading: Data/SKSE/Plugins/StorageUtilData/DynDOLOD_.json JSON: File does not exist, init empty root object... JSON Loading: Data/SKSE/Plugins/StorageUtilData/DynDOLOD__Objects.json JSON: File does not exist, init empty root object... JSON Loading: Data/SKSE/Plugins/StorageUtilData/DynDOLOD__Objects.json JSON: File does not exist, init empty root object... Storage Reverting... - Mod List - StorageUtil: Values - StorageUtil: Lists - Package Overrides - JSON Files - Re-Init I installed the game new with near the same mods under wyrebash, and it works, also when I look in the log files beside one problem with character making extender no error showed up. But I a nob in modding and from the logfile I understand one word fatal. Sorry for my English
  24. Hi! I use Open Cities in SSE so I'm creating the LODs using the two-step procedure described in the manual and the GamerPoets video. I'm getting CTDs for both Falskaar and Solstheim. To be more exact, as soon as I try to travel to Solstheim via the Northern Maiden, I get a CTD. Same thing with Falskaar: the instant I try to enter the Falskaar world, CTD. If I completely deactivate and remove DynDOLOD, both Solstheim and Falskaar work fine. Interestingly, I'm getting no issues with anything else. Even Beyond Skyrim - Bruma is working just fine with DynDOLOD. Do you need me to post the logs for both steps of the process, or is this already a known issue with Open Cities? Thanks! OregonPete
  25. So every time I try to UPDATE Outcasts and Renmants in Fallout 4 the download gets to 12% and crashes.. I have installed the mod before with success but now try to update it. Could it be something to do with the fact how big the file is?? I had similar problem before with 1gb texture package from Luxor. Help?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.