Jump to content

NomenNescio

Citizen
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About NomenNescio

  • Rank
    Thane

Profile Information

  • Location
    Danmark
  1. Short version: I have a complete list of cells copied to an .esp, and I don't want to have to go through and flag each one as Deleted individually. Is there a way to do this to all the cells in the .esp? Long version: I'm using a replacer for a dead shrub. The replacer makes it a much prettier 3D green shrub, but Bethesda placed the dead shrub in all kinds of caves and mines, so I want to remove it from those cells. Ain't nothing green supposed to be growing in there. So I found the shrub in xEdit, copied every reference over into an .esp and removed the ones that could realistically be home to lush green flora. I'm now left with looooong list of cells each with only a few Placed Objects of these shrubs, but going through them all and changing flags individually is gonna be a nightmare. So I'd much rather see if there is a way for me to do this across every cell I've copied?
  2. I will prefix this suggestion with a few notes: 1: I have no idea if this is possible. 2: I am in no way demanding this, and wouldn't mind if I am wholly dismissed. 3: I have run out of notes. Now. What if there was a way to group esp's together so they share a mod index? Thus extending Bethesda's esp limit of 255. That's it really, like I said I don't know if this is possible, and I imagine there would have to be some guidelines so one doesn't group together esp's that would just end up overwriting things it shouldn't. Like if one installs a mod like Valdacils Item Sorting which comes in many esp's that would be safe to group, but completely unrelated armor mods are probably not a good idea to group. Anyway, that's all I had to say. Thank you for your time and effort.
  3. Oh, sorry about the notice, I didn't notice it when I downloaded MO. I seem to have solved the issue, with a clean installation, so sorry for wasting your time.
  4. So I'm using the alpha version of Mod Organizer to manage my mods for fallout 4. I didn't used to have any problems with it, but I recently reset my PC and now I can't get it working. I've set it to automatically log in to nexus, I've pressed the "Associate with Download with Manager links" button, but no matter what I do the mods aren't downloading to Mod Organizer. Is it possible something in my browser is blocking it? Or is there a setting in MO I've missed?
  5. As the title says, I've installed Fallout 4 and MO but MO can't seem to find the Fallout4Launcher, even though it's installed in the Fallout 4 directory.
  6. I recently switched to Windows 10, and now MO tells me dotNet is not installed or outdated. I tried following the link https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851 but the installer I download just tells me that all things are in order and refuses to run the installer. I can only assume MO isn't familiar with W10 and can't find dotNet. Have you come across this before?
  7. Sorry for not touching this thread for so long, I just thought I'd let you know, I just updated MO and now LOOT is working perfectly.
  8. Okay, before I go through all the complicated steps, I do just use the "Sort" button, how do I install it as an external application?
  9. Okay. Sorry. How do I check that?
  10. Look. It worked fine yesterday. Then I move the entire Mod Organizer folder to a new harddrive, and now it doesn't work. It used to know that proccer patches should be last and warburgs map should second to last now, it has no clue. Something is terribly wrong and need to be fixed!
  11. When I run loot it doesn't seem to sort my mods according to proper load order. For the most part it seems to just sort the mods alphabetically. Help.
  12. For some reason when I try to endorse a mod I'm simply told I have an invalid user. This has never been problem before, and I haven't changed anything about my Nexus log-in.
  13. For some reason when I try to run LOOT I'm told it "failed to load list" and it just sorts my esp's in alphabetical order. Do anyone know a fix for this?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.