Jump to content

nardo68

Watcher
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nardo68

  • Rank
    Citizen

Profile Information

  • Favorite Mod(s)
    rgb alduin
  • Diamond in the Rough
    rbg alduin
  1. I was told to repost this here, Dyndolod giving me this warning And the logs : https://ufile.io/f/yqnwr (no bugreport.log was generated)
  2. Didnt report it there because I thought it was an issue with this particular mod and not with dyndolod, want me to post it there with logs?
  3. Im using v3 and the manual says Thats what prompted my question. Having to draw a whole model souds complicated.
  4. Hello, dyndolod is telling me this : And the manual suggest rebuilding the lod the proper way. I have no idea how to do that, is it worth the effort to try and fix it or should I just ignore it?
  5. It was and old dyndolod installation that for some reason I put on my actual data folder 5 months ago :/
  6. Reinstalled the MM lod pack and MM itself and no luck , I have to owerwrite them with Dyndolod Resources to fix it. No other mod has updated billbords or lod resources. And the logs keep pointing to textures\landscape\dirt02.dds Fresh logs:dyndolod debug Dyndolod log
  7. Hello again, being trying to solve some issues. The current one is a ton of "Warning: Textures do not match for" in Majestic Mountains , Skyrim and a few others (almost all of them related to rocks or caverocks). I tried moving mods around in my load order and found out that if Dyndolod Resources overwrites Cathedral Landscapes the problem goes away but that means I have to overwrite Majestic Mountains's LOD resources and thats a bad practice, right? Texgen ran without issues and already tried reinstalling , everything is up to date. Modwatch: https://modwat.ch/u/nardo68/modlist Logs: https://mega.nz/file/gSAjVa6a#X2rke5REgiFwTb1cuIfcYn48Anv4yAbxePI8QG8dd7I
  8. sorry, could I get a copy of that script?
  9. what kind of issue? how you solved it?
  10. Was able to run texgen all the way but had to lower all the quality settings to a minimum otherwise it says "insufficient memory" and shut downs. But it still cant write the version.ini file. Any workaround that? Can I just copy someone else version.ini? Here is the debug log (to big toupload) : https://drive.google.com/file/d/1K55VcxWOfIsqMNl2TNMF9W8TpeZvpWaI/view?usp=sharing bugreport.txt TexGen_SSE_log.txt
  11. Ran with the x64 , I made sure etxgen and mo2 default to my gpu (I dont have integrated graphics anyway) , ran everything as admin with my AV off and still get the memory error and cant write the ini. TexGen_SSE_Debug_log.txt TexGen_SSE_log.txt bugreport.txt
  12. Hi, here is the issue, whenever I try to run texgen show a "insufficient memory" (I have 8gb ram and had no problem running alpha 33) , I close the warning and texgen keeps running till a new error pops up "Cannot create file "\DynDOLOD\TexGen_Output\textures\DynDOLOD\lod\version.ini". El sistema no puede encontrar la ruta especificada " (the last bit in spanish means it cant find the specified path) . This is with v37 and 38 TexGen_SSE_log.txtbugreport.txtTexGen_SSE_Debug_log.txt
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.