Jump to content

moyer137

Watcher
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About moyer137

  • Rank
    Citizen
  1. Thank you so much z for putting up with my bumbling around. Under MO, configure (the little green and blue gear button), xLODGen, Arguments; I had literally typed in -o as the instructions said instead of -C. Changing it to -C fixed my problem. As you can tell from this whole interaction I am quite illiterate and I apologize to all of you for having to guess what my problems are.
  2. Thank you so much!!! I apologize for being illiterate and probably annoying. After trying to parse through your response for 20 minutes it finally clicked that I needed to change the driver letter to C. You guys are saints for putting up with dopes like me.
  3. Made it to step 5, xLODGen, Generation, Terrain LOD Generation. After running xLODGen from MO2 executable drop-down list, I do not have any options to "select all worldspaces" or to tick anything like it is shown in the examples. All I see is this: Having trouble figuring out where I went wrong. Any idea as to why I'm not seeing the full program?
  4. I don't know, I've tried reconfiguring things but still keep getting the same look that I posted up top when I run xlodgen... Is it supposed to say SSELODGen 4.1.3g EXTREMELY EXPERIMENTAL at the top like that? I feel like I'm not running the whole program.
  5. I'm not sure where I messed up. Anyone have any idea why xLODGen would appear that way? Figure I'll ask one more time before I start this whole process over.
  6. Sorry, I did see those links but my eyes must of glazed over the sse version; I only saw the extended.esm at the time. I'll try going through the system setup again for xLODGen
  7. Made it to step 5, xLODGen, Generation, Terrain LOD Generation. After running xLODGen from MO2 executable drop-down list, I do not have any options to "select all worldspaces" or to tick anything like it is shown in the examples. All I see is this: I think I did the Terrain LOD preparation correctly, but the link to forum download was a bit difficult to follow; couldn't tell for sure if xLODGen beta 83 based on 4.1.3g link at top was indeed what I was supposed to copy into (TEMP) - SSE Terrain - Tamriel - xLODGen mod folder in MO (guide step 1 says to download SSE-Terrain-Tamriel.esm, didn't see that so I went with the mentioned xLODGen beta link at the top).
  8. I think I have all that right, but before I recall seeing updates under the mods in MO, but now it is not there anymore. I kept following the guide though and it said the there should be 5 in the list:xedit output, dawnguard, hearthfires, dragonborn and cleaned vanilla masters. That is how my MO is ordered now so I'm assuming it's ok without updates in there now. I might have just been confusing prior steps as I was backtracking.
  9. Sorry, but when I took those master files out of data they were all removed from the mods in MO. Replacing them brought them all back except for updates. I put the updates file back in data but I can't seem to get it to appear on MO again.
  10. Thanks so much! That's exactly where they were.
  11. Just finished STEP 3 and cleaned the masters. Thought everything was going smooth but when it came time to open the overwrite folder in MO to replace data files, there was nothing in overwrite. I'm assuming I need to put something back into the data file, but I'm not sure what to do now or where I went wrong. I'm very new to all this and apologize in advance for my naivety.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.