Jump to content

fractalbase

Watcher
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fractalbase

  • Rank
    Citizen

Profile Information

  • Location
    IL, USA
  1. included is the debug log; there was no bugreport.txt. attempting to open the particular file in paint.net revealed that the file is corrupt. TexGen_SSE_Debug_log.7z
  2. hi, getting the same error everytime I run texgen: [Window Title] TexGen [Main Instruction] Texconv error 80070026. [Content] textures\architecture\whiterun\WRPlasterDecals.dds "D:\Tools\DynDOLOD\Edit Scripts\Texconvx64.exe" -nologo -y -aw 256 -f R8G8B8A8_UNORM -o "C:\Users\crich\AppData\Local\Temp\TexGen_SSE" "C:\Users\crich\AppData\Local\Temp\TexGen_SSE\8F62B2D7BEF24ACFB52500424C11AD7E.dds" Click on this link for additional explanations and help for this message [Exit TexGen] [Footer] Online Help | Support Forum | Copy message to clipboard I tried looking up the error code, but did not find that specific error code in the dyndolod/texgen documentation (currently running latest). Windows has that specific error code, and I tried deleting temp folder, disabling antivirus, running sfc, and rebooting, with no luck. Ideas/suggestions? TexGen_SSE_log.txt
  3. I'm still figuring out how to install OCS. I have JKs Skyrim and Dawn of Skyrim, and I included the JK Skyrim OCS patch, the DoS OCS patch, and the JKs DoS OCS patch. I think I just need the JKS DoS OCS patch. Anyways, I tried to finish generating Dyndolod with only the combined patch, and it completed successfully. (I thought I read somewhere that I needed all three.)
  4. Hi, I got the "Duplicates Not Allowed" exception while attempting to generate the Dynamic LOD for a load order with Open Cities. Here are my logs: https://drive.google.com/drive/folders/1UhbPY30Ka662SKbuoLIQQuAZm1Pew6MN?usp=sharing I've been following the Dyndolod instructions for generating with Open Cities (the 2 parts). This error occurred during the second part, with the OCS plugins enabled. I understand that this is probably due to a plugin with duplicate form ids, and that loading the plugin in CK and saving will fix the issue; however, my situation is that the popup window didn't say which plugin had the duplicate, and I don't seem to be able to find which plugin had the duplicate from the dyndolod logs. (FYI the exception link from the popup opened the unknown exception help document.) I might try loading each OCS plugin in CK just in case, however knowing the particular plugin would simplify things. If you can identify the plugin for me from the logs, or at least tell me how to find it in the logs? I've seen the error in the log, it just doesn't say anything about a particular plugin.
  5. The problem must have been with and due to Simply Bigger Trees. I swapped that mod out and replaced it with 3D Trees and Plants and the trees were back.
  6. Okay, how about I describe the issue differently then... I have Simply Bigger Trees installed for a long time and never had a problem with trees. I recently added some mods, and in the process, uninstalled and then reinstalled SBT and added a tree texture. Then trees in active cells were missing. It wasn't until I first successfully ran an older version of SSELODGen (from Nexus) that the trees came back. Then I changed up my mods slightly again, and the trees in active cells went missing again. I tried the xLODGen beta that you recommended, and the DynDOLOD that you recommended, but the trees in active cells are still not back. Trees in the distance have always been fine. I don't have any mods I can think of that affect trees except SBT. It occurred to me that, while I use loot to sort mods, I might have to specify the load order for DynDOLOD.esm (after other esm's and USSEP.esp) and for DynDOLOD.esp (after all other esp's). But I've tried reddit and found no help there, this seems to be the best place to find help, as I can't post to the SBT forum on Nexus for some reason, and somehow my first run of SSELODGen returned the missing trees. Any help about the missing trees in the active cells would be greatly appreciated.
  7. Hi. The trees worked again, but then disappeared in the active cell again. This time I tried, per your suggestion, the xLODGen terrain beta as well as DynDOLOD and followed the instructions from the step project exactly as far as I can tell. This includes the previous step of making sure there were at least several active plugin slots open for SSE-Terrain-Tamriel.esm, DynDOLOD.esm, and DynDOLOD.esp. After running DynDOLOD I compressed the output folder per the manual instructions and installed using my mod manager Vortex. The files are in my SSE Data folder. Yet when I load a save, still no trees in the active cell. There are trees in the distance, but they disappear when I approach them. I'm befuddled as to what the problem is, and I'm totally new to LOD so I must ask again for help. I will answer any questions you ask.
  8. So you're saying that a LOD mod like Simply Bigger Trees won't affect the full tree models in active cells, just the LOD area beyond active cells? Because I see trees in the distance, it's just that tree models local to my player (I assume that's the same as active cells) are just gone, and when I get closer to visible trees in the distance, they disappear. I read in the SBT description that it comes with it's own LOD pre-built; I've never had this problem before, and my load order has changed previously. I've never generated LOD before, so I wonder why I'd have to do that now. So does that mean something else is somehow deleting tree models in the active cell? I've tried with SBT enabled, disabled, uninstalled, re-installed and re-enabled, and no difference. And I tried SSELODGen, it puts a max cap on *all* plugins to 254, so while I only have 254 active plugins, I get an error that it won't load my plugins because I have more than 254 plugins total.
  9. I've been uninstalling and re-installing some mods, particularly Simply Bigger Trees SE, and I updated a few other mods. Then I noticed something on loading a recent save: trees are completely missing near me. There are trees in the distance, but when I approach them, they disappear. My saves still have trees, I've even loaded one with a tree in the save screenshot, but when the save loads, the trees are gone. I've even tried a new game and and the same thing happens. So it's not baked into my save. I use Vortex to manage my mods; I disabled all mods, uninstalled SkyrimSE, deleted the game folder, reinstalled SkyrimSE, and re-enabled all of my mods -- and still no change. My collection of mods hasn't really changed, except for a few mod updates. The only tree mod I have is Simply Bigger Trees, and all I did was uninstall and reinstall that mod and install the optional HD textures, but that's it. Apparently SBT involves dynamic terrain, and as far as I know, I don't have any other mods that have anything to do with that. I've looked on the mod's site and it says "weird tree LOD" is usually due to a conflicting mod, but I didn't really install anything new and I can't think of anything I have that would conflict with this. Here's my load order: https://pastebin.com/USbr0iLb Can someone please provide some advice?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.