Jump to content

Volhariin

Citizen
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Volhariin

  • Rank
    Citizen

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Okay, DynDOLOD has successfully completed with grass billboards in the lod4. Just have a few questions now: 1. There seems to be a quite noticeable colour difference, was that an issue with my settings or a limitation of texgen? Picture: https://imgur.com/a/nUDvBcc 2. What performance differences should we expect vs running just the grass mods extended view distance? Seems like performance is better with the billboards from the small gameplay test I did.
  2. Sorry for the late reply, had to IRL a bit. I reran with alpha 9 and received this error: https://imgur.com/a/i75yIJI A bug report curiously wasn't generated. But here's the other logs: https://ufile.io/f/87e57
  3. sorry i didnt see your request, if i recall correctly i had to delete a bunch of .meta files in the mo2 directory
  4. Hello, the new alpha version did indeed provide a much better error message and I managed to get past it by quite a lot. However, at about 30 mins in I got another 'duplicates not allowed' inside the actual DynDOLOD window, and no error pop up like the previous attempts. The lodgen is still progressing, not sure if it's borked atm, but I'll let it run until I get an answer. Picture of the message: https://imgur.com/a/pQ8cJ5H Edit: I gave it about 20 - 30 mins, and it didn't progress past the error message. bugreport.txt: https://pastebin.com/k1Rd31k0 DynDOLOD_SSE_Debug_log.txt: https://ufile.io/mjrv8oxo
  5. Hello, I've generated and used DynDOLOD close to 10 times successfully in the past until recently updating the utility (to v3.0) and attempting to get some nice grass billboards. I've encountered a few pop-ups relating to form id issues etc and resolved them all so far. This error doesn't give me much to work on though. Clipboard copy of the error message: https://pastebin.com/TSS1yyzy bugreport.txt: https://pastebin.com/LdjKHwWg DynDOLOD_SSE_Debug_log.txt: https://ufile.io/gnmv7ne9 (was crashing pastebin)
  6. Just bumping this, as I don't know how to solve this... if anyone has an inkling or something that would be tremendous.
  7. Yeah it is an included skin. The issue persists irrespective of the selected skin now. I reinstalled MO2 in portable mode as I'm trying (and failing) to set up a Wabbajack modpack. After the re-installation of MO2, I pasted my old profile files/downloads in it.
  8. Thanks for the reply, that isn't the issue unfortunately. It's the fact that every single mod below the one i click is visualized in red, and all the above in green. https://imgur.com/a/EhtaAO3
  9. Hey, I'm having this weird issue after updating to the latest MO2 and changing the skin. I'm sure it's an easy fix, i've just never ran into it before. Couldn't find relevant information anywhere sorry. https://imgur.com/a/lV7YftQ Thanks!
  10. Thank you man, deleting the meshes and textures for LOD level 32 worked like a charm!
  11. Hello, Firstly, I hope I'm posting this in the correct support forum. If not I'm sorry, didn't know where else to go. I'm having a strange issue after running SSELodGen wherein it completely screws my map up visually and makes it impossible to move around, since the camera speeds up too quickly. I am unable to visually see the flat map I installed nor the actual land mass. If I disable the LodGen output it works normally. I've included some short videos to demonstrate what I mean: LodGen Output disabled - LodGen Output enabled - Thank you.
  12. Thank you very much, I'm glad it was an easy fix! Take good care of my firstborn.
  13. After installing the above mod (https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/37982) and generating LOD, I'm having these weird low res walls intersecting higher quality ones. I noticed it in my main save and it persisted upon new game. There are screenshots attached of various affected areas (almost all related to expanded areas the mod adds) and one of xedit when I searched for the ID. I hope someone can help, I'm not really sure how to solve this beyond uninstalling the mod. Here are the pictures: https://imgur.com/a/jADR7hG This issue seems similar to this thread: https://forum.step-project.com/topic/14904-jks-skyrim-dyndolod-problem-outside-markarth/
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.