Jump to content

pickle

Citizen
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pickle

  • Rank
    Citizen

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    skyrim and pavlov
  1. i have the 2 missing nif files saved. so i should zip them and install like a mod? do i need to just add the files as a mod, or do i rerun texgen/dyn again? i dont care about the lod, so im hoping i can just zip the missing files as mod and install
  2. [00:11:57.169] EEKs Beautiful Whiterun - JKs Whiterun - Eli's.esp EEK_DragonsTongue02 "Dragon's Tongue" [TREE:1803D7C2]: Missing model "meshes\plants\floradragonstongue03.nif" [00:11:57.188] EEKs Beautiful Whiterun - JKs Whiterun - Eli's.esp EEK_Nightshade03 "Nightshade" [TREE:18051ADC]: Missing model "meshes\plants\floranightshade03.nif" [00:11:57.206] References using base records with missing models can cause CTD. [00:11:57.223] Install the missing meshes, then generate LOD again if LOD for reference using these base records is desired. I got this msg. When I went into the mod folder to look for those files, they were installed. What do I do?
  3. Im going to move steam to another drive right now and reinstall. then ill rerun dyndolod and test. if it crashes we can go from there
  4. I did update MO2. I tried running dyn with the new beta and the old one that worked fine for me. Both times lodgen just stops in the middle and dyn ends :( I havent changed anything but mo2....i will see if i can roll back and rerun. I know program86 isnt ideal and I will move my game, but ive run dyn many many times with my game in there and never crashed.
  5. im getting errors in my logs. here is the errors: <Error: LODGenx64.exe check the logfile for errors C:\Modding\Skyrim\DynDOLOD\Logs\LODGen_TES5VR_Tamriel_log.txt> <Error: LODGenx64.exe empty logfile C:\Modding\Skyrim\DynDOLOD\Logs\LODGen_TES5VR_DLC2SolstheimWorld_log.txt> [00:19:25.840] <Error: LODGenx64.exe empty logfile C:\Modding\Skyrim\DynDOLOD\Logs\LODGen_TES5VR_DeepwoodRedoubtWorld_log.txt>[00:19:25.853] <Error: LODGenx64.exe empty logfile C:\Modding\Skyrim\DynDOLOD\Logs\LODGen_TES5VR_DLC1HunterHQWorld_log.txt> here is my log file tes5vr https://www.dropbox.com/s/5rnulogbo4obonf/DynDOLOD_TES5VR_log.txt?dl=0 im not seeing any error in the log, so not sure whats going on. please help https://www.dropbox.com/s/51vua535roxono1/LODGen_TES5VR_Tamriel_log.txt?dl=0 ^is the tes5vr tamriel log
  6. Was looking through the Docs and didnt see any instructions for Open Cities installation. The gamer poets video is pretty old at this point so I figured things have changed. Can anyone give me a quick order of things to do?
  7. i had that issue at the guardian stone with both versions. i guess its not "fixxed" totally but with the ini change it doesnt lod in at the distance so i dont see it anymore. ultra settings werent enough, i just raised the lodlevel 4,8 and 16 values. didnt see any perf hit either
  8. its fixed. was the see version of indist billboards oldrim. here is the same spot as with my old video where you could see the trees messing up https://streamable.com/agqwm as you see, all the same size and working well. i did not change any settings, just ran it like i always have been nope i found the real culprit. god im so stupid. using beth ini for ultra trees here https://ibb.co/dpspRQcyou get that pop i doulbed the lod4 level to 80 000 and no pop. i just doubled all the values to be safehttps://ibb.co/ZGy3gHj the step guide https://wiki.step-project.com/Guide:SkyrimPrefs_INI/TerrainManager has the lod level ini for ultra and that was that i was using. raising them to double ultra for lod 4 fixed that "load in" we saw in my videos.
  9. yeah just to test i disables evt oldrim/evt billboards and just used indistinguishable oldrim. ran tex/dyn with same settings i was using before. the guardian stone trees had zero pop and just looked the same when moving in and out from the same distance where they were doing that odd size change. like i said i was using indistinguishable sse with evt oldrim/evt billboard oldrim. im running another dyn now with old rim indist billboards, evt/evt billboards olrim. tree settings are lush trees large, vert snow trees, and no vurt filiage. same settings for evt and billboard
  10. I just ran dyndolod again with no tree mod all vanilla, and indistinguishable billboards oldrim, and the tree billboard size from the guardian stone didnt change at all. the trees looked the exact same none of that size pop. i was using indistinguisable billboards from sse until this last test. here is the lod file https://www.dropbox.com/s/rmed7lskzzxqvq6/LOD.rar?dl=0 ^that lod file is from the dyn that had the pop. all the files ive uploaded are from the same dyn output that wasnt lining up from guardian stone
  11. there is only 1 file in Meshes\Terrain\tamriel\Trees (it is named Tamriel.lst) here is the files you wanted to see https://www.dropbox.com/s/0y47elmdkiei8nh/sheson.rar?dl=0
  12. >None of the files are overwritten by another mod or MO Overwrite folder? No, my last two mods in mo2 are dyndolod textures dyndold output dyndolod output overwrites everything. where do I find this? Meshes\Terrain\tamriel\Trees
  13. and of course you are right, i just changed ugridstoload to 7 and that tree was full. i have a 2080ti, but i still wont mess with it if its not stable
  14. as you see in these pictures above, the lod looks like the right height for those trees. just changes into the full model and is really close in height, shape, almost unnoticeable with this video i just took now, https://streamable.com/kn4ye the trees dont line up very well at all. https://www.dropbox.com/s/5rnulogbo4obonf/DynDOLOD_TES5VR_log.txt?dl=0 here is the log file https://streamable.com/7milz heres a video of the lod matching up fairly well
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.