Jump to content

TheWickedGamer

Citizen
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TheWickedGamer

  • Rank
    Citizen

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Back to Wrye (and OBMM for FOMODs) for me too, it just works better. As for your crashes, are you using the 4gb memory patch? 4GB Patch – NTCore
  2. Found this fix for MO2, it's funky as hell, but it works: https://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/6698547-problem-with-mod-organizer-2-and-obse/
  3. After working on trying to figure out my issues, I realized that most or all of my issues involve OpenMW, so I created a thread there: https://forum.openmw.org/viewtopic.php?f=8&t=5425
  4. Mod Issues: Warning: controller R2_Claw02 present more than once in meshes/r/xsiltstrider.kf, ignoring later version I don't know, I found a forum where someone has the same issue, but I cannot understand what is going on (over my head). Also, the link below describes the same issue on an older version of OpenMW. https://forum.openmw.org/viewtopic.php?t=3768&start=40 Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_high elf_m_head_02.nif This is on the Westly mod (it exists in the files), the thing is, the file is there, I don't know. warning 01_Pal_CG_ringScript line 21, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_Pal_CG_ringScript line 25, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 26, column 6 (endif) endif without matching if/elseif warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 29, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 33, column 31 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) I think this has to do with my companion (Mage Companion Gabrial), I did notice that the teleport ring I have for her doesn't work (if she gets lost). Also, When I level up, I can assign her a magic skill also, when I do this she dies - I can fix through console though. https://forum.openmw.org/viewtopic.php?t=3236 Unhandled controller NiPathController on node 90 in meshes/e/magic_cast_myst.nif I don't know, maybe due to my house (Balmora Stronghold), but my issue is different than the issue described in the thread below: https://forum.openmw.org/viewtopic.php?t=3809 Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_boots.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_cuirass.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_greaves.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_helm.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_glove.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_pauldron.dds' not found As for these, I have no clue. This is the issue that made me want to figure out what is going on (along with missing ring textures). I can't find anything on Google that shows this issue.
  5. I figured out the lines below: Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_dark elf_m_head_03.nif Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_dark elf_m_head_02.nif This is due to the Westly's pluginless head replacer this is due to the extra file I needed to install on top. I had it downloaded, but not activated. I'll continue to post my results here just in case someone else has these issues.
  6. I guess I should add, I should have a completely vanilla Morrowind folder (unless OpenMW added anything), and while trying to troubleshoot the issue, I deactivated all of the clothing and armor mods (in bulk - first all clothing, then all armor) from those respective categories on the S.T.E.P. guide.
  7. I worked through the S.T.E.P. guide slowly and carefully, took two full days, ran Morrowind on the original engine then discovered OpenMW. I then took another full day to copy over the compatible mods for OpenMW into a different folder then activated using the order listed on S.T.E.P. (we are to install the guide from top to bottom). I was very careful during all of these steps, especially originally to activate/deactivate everything as stated. Everything runs great, I love OpenMW, everything looks great, I have worked the S.T.E.P. guides about 3-4 times now (for different games) and I love S.T.E.P. but my issues is with certain rings and armor (Domina Armor), maybe a few weapons, also Silt Striders and a lot of buildings look like they are coated in silver. Being that I use OpenMW I don't have the Warnings.txt file, but instead I have the openmw.log, I assume they are close to similar. I have been modding for a while now, and know a lot, but I still have trouble figuring certain things out, so I will list my warnings and failed section of my .log below: I have only a couple screenshots, I am uploading the main issue I am having. Warning: controller R2_Claw02 present more than once in meshes/r/xsiltstrider.kf, ignoring later version Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_dark elf_m_head_03.nif Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_dark elf_m_head_02.nif Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_high elf_m_head_02.nif Loading cell -3, 5 Loading cell -3, 6 Loading cell -3, 7 Loading cell -2, 5 Loading cell -2, 6 Warning: texture layer 6 is in use but empty in meshes/b/b_n_dark elf_m_head_04.nif Loading cell -2, 7 Loading cell -1, 5 Loading cell -1, 6 Loading cell -1, 7 warning 01_Pal_CG_ringScript line 21, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_Pal_CG_ringScript line 25, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 26, column 6 (endif) endif without matching if/elseif warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 29, column 27 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) warning 01_pal_cg_newalmdivrecall line 33, column 31 (GetInterior) stray explicit reference (ignoring it) Unhandled controller NiPathController on node 90 in meshes/e/magic_cast_myst.nif Playing music/explore/mx_explore_7.mp3 Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_boots.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_cuirass.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_greaves.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_helm.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_glove.dds' not found Failed to open image: Resource 'icons/a/tx_domina_pauldron.dds' not found Quitting peacefully.
  8. Ok, thanks Dragon King, I think I'm going to finally just play for a while, using the mods I listed above, and see how it goes, I may add more mods slowly as I play.
  9. I realize I'm just talking to myself here, but if anyone is interested, I went through every mod again, individually, and installed every core mod, and some of them that I wanted. I avoided many that I want, but opted for fewer in hopes that I will have a stable game. Also, I just finished cleaning every mod that I have installed that needed to be. In addition to the few questions I asked above, I am curious to which mods add the least stress to a game - I would love to use more updated graphics mods, but hardly used any. I want to use a couple mods that add more weapons, but don't think I used any. The only core mod I didn't use was the RH Ironsights because I think this was the one that caused the issue earlier... There are others I want to use also, but opted for fewer. My final load order is listed below: I have many more mods downloaded and installed besides these, the mods I didn't download are below, so you can use process of elimination to determine what I have that I don't have installed. Many of the mods listed below, I want to use, but again I tried opting for fewer. This may seem like a lot, but overall, I downloaded and installed a ton of mods. I have a computer that could run everything (pending compatibility), so I know I can use a lot more mods that what I am, but I really want to be able to fully enjoy this entire game in as stable of an environment as possible. If anyone has any answers for my questions (which I will go ahead and repeat below) or advice, I would appreciate it. 1. Do I need Archive Invalidation Invalidated? 2. Do I need (or should I) run FO3 in compatibility mode? 3. Concerning Vram usage, the guide recommends around 4k, but I have a lot more available, should I allot more? I have other questions also, but these are the main ones for now. Please use spoiler tags: [spoiler] ... paste text here... [/spoiler]
  10. I believe my issue may be due to RH Ironsights and/or the compatibility patches (FO3RA Bridge, WMK Bridge, and FWE MWK compatible) I may not have installed these correctly. Yet, I uninstalled everything from the bottom of the mods list up to Weapon Enhancements and I was able to load in. I have gotten a few CTD's and have this issue with a blue box when I go to my inventory screen in Pipboy. Also, sometimes I can't go to my pause menu (start on controller, esc on keyboard). I am seriously considering just running this game with only a few essential mods, with what I have done so far, I have all the fixes/patches done so it should run good if I take away all the mods. I am just ready to play this game. Of course I know I need to make sure I don't have patches running for mods I'm not using, and I will do the Bashed Patch, and I haven't cleaned any of the mods yet, which I will do before I play. I want to use MMM and FWE, body mods and some clothing, better graphics for the world and some guns at least, radio stations and sound effects, new weapons, and a few more. I just wished I could run everything, but I am starting to think this is unlikely. I have spent a lot of time following this guide and I don't know what I"m doing wrong, so many possibilities - really I just want a stable game with upgrades from vanilla.
  11. I have modded before, a little bit, I started with Oblivion and did a lot with Skyrim, but I finally decided to take on the task of following S.T.E.P. Let me say this, you weren't lying when you said it will take 4-6 days to completely go through the guide. I am on day 4 now, maybe 5. I took my time, did it right, I installed probably 90-95% of the mods listed, I did all the prep work at the beginning. I installed programs I have no idea how to properly use - without following a guide. OMG this guide is thorough, but I am glad I took the time to do it, as I learned a lot, but realize I know absolutely nothing. I searched a lot on google and finally found one post from 5 years ago that had a similar issue on the Steam forums. The OP posted a screenshot of basically what I see. I responded to that post, but afterwards realized I should go to the source, to those who really know. On the S.T.E.P. guide I am at the part where we create the Bashed Patch, I am fairly certain I did everything correctly (except for a couple places). I intend on writing a few other comments not related to this issue at a later time - maybe to add input on a couple sections of the guide that could be a little clearer, to help someone like me who uses it in the future - but for now I will stick with the issue at hand. I will post the link to the Steam Forum Post, then my response which will show what my issue is (instead of rewriting it all). My post is the last post on that steam page, but view the screenshot the OP provided. https://steamcommunity.com/app/22370/discussions/0/684839199608365298/ I realize this is 5 years later, but I am certain this is an issue with a mod (or combination of mods). I am having kind of the same issue, but instead of happening when I start a new game, it happens when I start the game. Same as in the screenshot from the OP - except without the green bars on the left and right (I get the middle red bar with a black screen). The game doesn't crash, I still hear music playing, but it is frozen. The game actually starts loading normally, then when it tries to go to the next section to load the title menu is when it happens. The OP alse mentioned running MMM and FWE which I have both - I actually thought it was MMM, but after disabling it (and associated mods) I still had this issue. I installed MMM through the fomod (using Mod Organizer 2) and opted for the in-game options. I have a ton of mods (following the S.T.E.P. guide found below): https://wiki.step-project.com/User:Kelmych/Fallout3 I have been working on this guide for days and days trying to install everything exactly right - and I have done everything except a couple things I couldn't quite figure out - I am learning a ton though. I was testing the game often after every couple of sections, but yesterday I powered through to the end of all the mods (downloading and installing to the end of the guide) and afterwards is when I had this issue. I have all the mods organized by sections according to the S.T.E.P. guide and tested all the different sections individually and the game loaded as normal. So my issue is with a combination of mods or patches. I am troubleshooting now and will deactivate all the mods by section until I figure out which one is causing this issue. I just wanted to add to this post being that I found it on google so many years later just in case someone else was having this same issue. I don't think I need help, as I have a ton of things I can try (too many) - although if someone knows what is going on or has any ideas, you could try to help me. EDIT: I guess I should add, I have a brand new computer, running: GTX 1070 Ti i7 32 GB RAM Tons and tons of memory So this issue is not with my computer, but with mods. I was wondering, though, do I need to run Archive Invalidation Invalidated? I didn't see that on the guide at all. Do I need to run FO3 in compatibility mode? I have other questions, but have to run right now, but will check back later. When configuring Vram usage, the guide recommends around 4000 max, but I have over 20k if I remember correctly after running that program with ENB.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.